( trey | 2022. 11. 29., k – 12:32 )

A HUP-on megáll az új userek felvétele azonnal. Manuális review van. Az nem egy működő állapot, hogy valaki regisztrál, de utána nem történik semmi. Tehát, nem működik. A hasonlítod továbbra is szar.

A Twitter infrastruktúra erre van tervezve, baszod, hogy lekezeljen automatikusan egy foci VB-t és regisztráljanak emberek, anélkül, hogy azt néznie kellene üzemeltetőknek, évek óta van erre kommersz auto-scaling és auto-healing orchestration szoftver. Nem kell oda ember, hogy kapcsolgassák ki-be a szervereket, nem kell ember, hogy ilyenkor megmondják, hogy hol mennyi szerver kell fusson, ahhoz kell ember, hogy ezt az orchestration rendszert fejlesszék, meg kellenek a droidok, akik cserélik a vasat. Neked ez az egész csak azért furcsa, mert évekkel le vagy maradva ebben a tekintetben és/vagy te cseréled a vasat.

/me ásít ... Az ilyen auto szarok öngyógyító képességei miatt képes az M365 napokra kiesni ... Tanúsítvány elbaszás stb. miatt.  Hirdesd csak a hülyeséged, hátha Musk majd felvesz. Egymagadban elég leszel az autoheales szar működtetéséhez. Hiszen az IT csak ennyiből áll.