( Raynes | 2022. 11. 21., h – 21:47 )

Pedig igaza van. Az oroszoknak nincs igazolható okuk arra, hogy miért támadtak meg egy független országot. Megjegyzem, hogy független jogilag. Az számít. Nem a gazdasági függőség.

Ez a támaszpontos, fegyvergyártós, nácizós szöveg csak ürügy volt. Tipikus komcsi időszakból visszamaradt propagandasablonok, miszerint aki nincs velünk, ellenünk, meg aki szabadságot akar, az náci, meg amerikamajmoló, vadkapitalista, imperiálfasiszta, stb..

Az egész mondvacsinált. Eddig az az ország csatlakozhatott a NATO-hoz, amelyik csak akart. Mostantól Putykó elvtárs eldöntötte, hogy csak az csatlakozhat, akinek ő megengedi, az ukránok, finnek, svédek nem, mert ők speciálisak, nem érdemlik meg, stb.. Nem kell ehhez nagy ész, hogy legvágja valaki, hogy BS.

Ez kicsit olyasmi, mintha a szomszédom lennél, és előírnám, hogy hiába nem az enyém, csak azt engedhetsz be a lakásodba, akinek én megengedem. Kovács Géza az nem jöhet át, mert csak, mert nem szimpi, és én így fingottam el most magam. Te csak azért is beengednéd, én meg átmennék jól összeverni téged, arra hivatkozva, hogy provokáltad ki, a tiltás ellenére cselekedtél, meg úgyse személyes, csak proxy, nem veled van bajom, hanem a Gézával, de azért te leszel szétverve, mert gyengébb vagy, meg kézre eső. Gondolom azért zokon vennéd.