( locsemege | 2022. 11. 21., h – 14:51 )

Kivancsi vagyok ha eppen a te lakasodat agyuznak eppen porig az oroszok es lonek agyon a csaladodat csak mert "nincs mas valasztasuk, mert Magyarorszag NATO meg EU tag akar lenni" akkor is ilyen kapitalis faszsagokat bofognel-e ide. Fogadjunk hogy nem.

Azért nagy tételben erre ne fogadjál, az USA aljasságai következményének tekinteném az eseményeket, ahogy most is.

Az hogy az USA-nak mi a celja az egy dolog.

Amíg az belpolitika. Onnantól nem az, hogy az USA céljai alapvetően határozzák meg az életünket, életminőségünket.

Az meg egy masik dolog hogy az ertelmes emberek tobbsege demokratikus orszagban szeretne elni normalis korulmenyek kozott

Elég gyorsan eljutottál oda, hogy csak egyféle legitim politikai látásmódot és világnézetet tartasz elfogadhatónak, majd másokra gyorsan ki is terjeszted azt. Magyarországon például nem úgy van, ahogyan azt az imént vélelmezed.

Nem volna semmi baj, ha a demokrácia valódi lenne, nem pedig kiüresített fogalom, amelyben addig szavaztatják adott kérdésben az embereket, amíg a kívánt választ nem adják, utána persze már nem. Vagy ahol félreállítják az útból azt a miniszterelnököt - Papandreu -, aki felveti, hogy szavazza meg a nép demokratikusan, mi legyen, hogyan tovább.

Ezen elvek menten az ukranok valasztottak maguknak nyugatbarat kormanyt valamint probaltak NATO es EU tagok lenni.

Nono, a maidani balhé úgy indult, hogy az utcáról destabilizálták az országot. Az elnök élt azon jogával, hogy nem írta alá a társulási szerződést, s ez teljesen legitim joga volt.

Ha szerinted emiatt joga van egy masik orszagnak gyilkolni meg pusztitani naluk akkor netto elmebeteg vagy.

Jogodban áll ezt gondolni, de ehelyett inkább szélesebb aspektusból szemlélem a világ eseményeit.

A munkahelyemnek van egy 400 fos irodaja Romaniaban ahol 2 honapja voltam par napig, erdekes modon arrafele a vilagon senkinek nincs azzal problemaja hogy 4 amerikai katonai bazis van az orszagban es hogy NATO+EU tagok. Ellenkezoleg kurvara de nagyon orulnek neki.

Ez mire magyarázat? Majd megtudják, milyen jó nekik, amikor felszámolják a privacy és a szabadság, a magántulajdon, a magánélet utolsó maradékait is.