( bolond | 2022. 11. 21., h – 05:56 )

Nem ertek egyet a haborus uszitassal, pl. hogy az Ukranok mind gonosz nacik, es ezert szabad nepirtast csinalni.

Ki mondott ilyet?

 

Nem ertek egyet a hazugsagokkal, pl.hogy az inflacio es a magyar nyomor nem lenne, ha Ukrajna hirtelen megadna magat, es egyebkent is Brusszel miatt  szivunk.

Miért találsz ki ilyen hazugságokat, hogy aztán ne érts velük egyet?

 

Nem ertek egyet azzal, hogy Amerika es a nyugat penz keresetre hasznalja a haborut, masok nyomorusagabol profital.

De azért örömöd leled e sok évtizede fennálló szituáció hozadékaiban, ahogy a nyugati többség. Nemde?

 

Nem ertek egyet azzal, hogy az elbaszodo kornyezet, ami a gyerekeinknek, unokainknak geci nagy szivas lesz, karmentesitese helyett tovabbra is a szoba kozepere szarunk, haborut szitunk, es fullba tolva a kretent lopkodunk tovabb.

Te magad miért lopkodsz tovább, fullba tolva a kretént? Nem kötelező követned a többséget. Ha mégis az, akkor a többséget alkotó egyéneknek ugyanígy muszáj követniük...

 

Nem ertek egyet azzal, hogy a populista "kormanyzas" normalissa tette azt, hogy egy kormanyparti pedofil tizedakkora buntit kap, mint egy ellenzeki kepviselo, aki par kilo krumplival szimbolizalja a szavazasok tisztasagat.

A modern nyugati demokrácia a populista kormányzás, szóval csak óvatosan a kifejezésekkel, nehogy itten leészakkoreaiazzanak téged...

 

Nem ertek egyet azzal, hogy a jovo generacioit tanito embereket nem potoljak, hagyjak kiporogni a rendszerbol, egyertelmuve teve, hogy magyarorszag lakossaganak tulnyomo reszete a szalagmunkas eletpalya var, vagyis gyarmat leszunk.

Ha te (az az ember, aki YleGreg nickkel a fenti hozzászólást írta) egy értelmiségi vagy, vagy értelmiségi-jellegű munkát végzel, akkor valóban sötét az ország jövőképe. (Melynek nevét úgy írjuk, Magyarország.)

 

Nem ertek egyet azzal, hogy azt latom, egyesek szerint az fontosabb, hogy az ember milyen nemzetisegu, vagy milyen nemu, ahelyett, hogy azt neznek, mire kepes, mik a szandekai.

Erőtlen, de szép ütést irányítottál ezek felé: LMBTQ* lobbi; az embergyűlölő feminizmus hívei; kamu esélyegyenlőség-párti, kvótaszerelmes csoportosulások; stb.

A nemzetiségek elkülönülése, a faj diverzitása biológiai szükségszerűségeken alapul, az emberiség túlélését szolgálja. Szemben a "haladó" eszmével, amely törekszik egy homogén, sebezhető moslékká keverni az embert.

 

Nem ertek egyet azzal, hogy minden vagy fekete vagy feher

A felkínált dolgokból lehet választani, vagy létre lehet hozni újabb alternatívát (de abba munkát kéne fektetni, és amint látod, az még a magyarországi "haladó" ellenzéknek is büdös, noha tényleg nagyon rossz itt minden, és a reszketeg lábú Orbán már attól megbukna, ha egy pici leány lenne olyan tökös :), hogy hangosan rászól).

 

nem ertek egyet azzal, hogy aki nincs velunk, az ellenunk.

Vagyis...?

 

Es most megyek porszivozni, mert az legalabb hasznos, nem ugy, mint a fenti pusztaba kialtott szavaim.

Ez pl. attól is függ, mikor volt legutóbb porszívózva, és azóta történt-e szennyezés, amit szükséges felporszívózni.

Egyetértek, a fentihez hasonló, propaganda-jellegű baromságokat irkálnod feleslegesnek tűnhet, hiszen van sok másik felhasználó, aki megteszi. Ám mégis jó, hogy leírtad, hiszen a maga módján értékes, hogy betekintést engedtél gondterhelt, néhol torz gondolataidba.