( Gyuszk | 2022. 11. 11., p – 15:29 )

Szerkesztve: 2022. 11. 11., p – 15:36

Én minőségi száraztápot javaslok vizzel (már nem úgy értem hogy öntsd össze, hanem kapjon külön szárazat és külön vizet is). Van egy makk egészséges 15 éves kutyám (meg egy 1 éves macskám de az etwas).

Az első időszakban (~1 év) küzdelmes volt rávenni hogy megegye a száraztápokat mert a menhelyes évek alatt nyilván azt kapta, abból is a legszarabbat, és gondolom kickelt a vietnam effect, de a minőségire rákapott végül és boldogan elvan.

Az aszpikos és trutymós állateledelek teljesen felesleges konstrukciók (és a kis tasakos vagy konzerves kivitel marha nagy környezetszennyezés - birom az ötvenes kedélyes házaspárokat a fressnapfban amikor odaboritják a heti adagot Fufinek meg Nérónak - 85 darab műanyagtasakban).

 

Amit a hiperben kapni lehet az csak éhenhalás ellen jó, egyébként rossz minőségű. Szaküzletet javaslok, és onnan a középdrágától felfelé. Ami alatta van, az olyan nekik mint nekünk a smack leves.

Szóval bocs, de úgy vélem hogy az ötleted már eleve rossz, máshogy kell közeliteni.

 

Utolsó ötletként otthon főzzél húsból és turmixolt zöldségekből valamilyen homebrew öntetet, de kevés sóval és fűszer nélkül.