( Gyuszk | 2022. 10. 27., cs – 14:10 )

Olvasd el mégegyszer: nem azzal van a baj hogy a körút biciklisávot kapott (ami jó), hanem az a baj hogy elvették az összes parkolóhelyet, a helyére festették, a meglevő rohadszéles kihasználatlan járdát meg úgyhagyták.

Fel kellett volna a szélét szedni, beljebb tenni a parkolót, és a biciklisáv maradhatna ott, ahol van.

Autóval saját ingatlan előtt parkolni szerintem jog (akár fizetősen is, de lehetőleg tulajnak ingyen). Ne keverjük össze a szemét tárolással vagy a sörpadon üldögéléssel.

Olyan helyzetek is vannak ám hogy beteg családtagot kell lehozni az emeletről és elszállitani. Nem mindegy hogy a bejárathoz közel kell bicegnie vagy 300 métert.

 

Szóval a gond ezzel csak az hogy a tisztelt kerület ingyen és festőecsettel ""oldotta meg"" a helyzetet, éppen a saját helyi lakosait beszopatva. Emellé most megkaptuk a még drágább parkolást. Ollé.

 

Vitézy példálózik a Blaha mélygarázzsal, ami kihasználatlanság révén gokart pálya lett a -3-on, valamiért az nem kell, csak az ingyen parkoló az utcáról.

Egyrészt az egy magánparkoló. Másrészt pont amiatt hogy a Blahán, és nem egy lakóingatlanban/alatt van, messze van a legtöbb embernek. Alapvetően azért üres mert aki a retek Blahára vetődik, az ritkán teszi ezt kocsival.

Vitéz úr amúgy okos, de ezt elbénázta.