( BehringerZoltan | 2022. 10. 18., k – 23:54 )

> Az érdekelt, hogy tényleg azért nem volt-e a párt tagja, mert kifogásai voltak. Nem, nem azért

De pontosan azért. És pontosan érted, csak teszed itt a hülyét azzal, h úgy teszel mintha a pártba csak akkor léphetne be valaki ha egyet ért a párttal. Miközben éppenséggel azért is belépni akarhat egy Evola formátumú személyiség, mert nem ért egyet a párttal (már írtam az ideológiai különbségekről), és tagságával jelentős ráhatása lenne a dolgok megváltozására. És a bizonyíték, h a párt volt az aki nem kért belőle arra, h ez a narratíva az érvényes, és nem az amit te próbálsz erőltetni - egyre szánalmasabban. 

> fennmaradt egy végül el nem készült könyvterve, amiben ő írta volna le a

Mi marad fent? Kérhetném értelmesen? Mi az a könyvterv? Ő tervezett egy könyvet aminek egyik részét ő írta volna, a többit meg más[ok]? Vagy valaki más tevezett egy könyvet amiben írt volna Evola? A könyv terve maradt fenn? Vagy az ő könyvterve? És ki a faszt érdekel egy könyvetrev, amikor több írásában is kifejti véleményét a zsidókról? Korrozív fajnak tekintette a zsidóságot. Zsidókat mindenki utálja aki nem zsidó - legfeljebb nyilvánossan nem vállalja a véleményét. Amióta világ a világ ez így volt, van és lesz tértől és időtől függetlneül.

> Erre mondtam, hogy máshol is népszerű volt, már korábban

Semmi ilyet nem mondtál. Azzal jöttél h base ball-t angliában találták ki. Most miután szembesítettelek vele, h nem arról van szó, h hol találták ki, mert az közömbös egyébként, hazudod azt h a népszerűségről beszéltél. De hát könnyen ellenőrizhető a gerinc takony állaga az előzményekből. Sem box sem baseball expert nem vagyok, megj ennek ellenére nekem is az a benyomásom h ezek elsősorban az USA-ban legnépszerűbbek akár napjainkban is, bár Evola nyilvávnvalóan jó pár évtizeddel korábbi állpotokra reflektál, hisz '74-ben meghal. Nekem jelen korra vonatkoztatva az a meglátásom, hogy erőszak Hollywoodból lett elterjesztve a földön. Holywood a zsidó psziché kivetülése, mely alaptémájának a bosszút tette. A zsidó bosszúja a gojokon - ez Hollywood esszenciája - ami rendkívüli mértékben hozzájárult annak világnak az erőszakossá válásához amiben most élünk. Nem kétlem, h ehhez az elnégeresedett amerikai psziché erőszakhajlama kiváló táptalaj volt. Így fosódott a világra a Terminator, Rambó, Predator meg egyéb gólemi-örödögfajzatok. 

> számít a kontextus

Valójában nem számít. Ez csak um tovább proxyzza a dolgot, mert akkor nem az a kérdés, h miért erről szól a dal, hanem h miért ez a kontextus? Az asszony ingatag - ez a megállapítás, ami a sötéten habzó női mocsárra vonatkozik, és a dal, a kontextus csak mellékes körülmény, a vivő-réteg hozzá. 
 
> Szóval a nagy igazság üres tautológia lenne?

Ugye itt az a kérdés merül fel, h mennyiben tekinthető érvényesnek az interpretálhatatlan és artikulálhatatlan Igazság emberi viszonyulások szerinti értelmezésének próbálkozása? Valid-e egyálalán -ember alkotta - logikai fogalmaknak megfeletetni? Ugye a kalapács birtoklása nem jogosít fel a mindent szögnek nézésére! Van-é bármi visszahatása az Igazságra annak, h @rpsoft logikátlannak találja mondjuk? Nem tudom, h sikerült-e eléggé érzékeltetnem a helyzet komikumát? Még a saját életedben is, szinte biztos vagyok benne, h az igazán lényeges dolgokat messze nem érinti a logika. A logika másodlagos dolog, utólagos igazolásra való, amit megelőz bőven sok minden más. Azt h mondjuk gondoskodsz az idős szüleidről, igen-igen szégyenletes lenne logikával indokolni! Hát akkor h gondolod az Igazságban nem enyészik el minden emberi elképzelés és viszonyulás (még a szüleidről való gondoskodás is)? Logika? Ne röhögtess! Az semmi!