( BehringerZoltan | 2022. 10. 15., szo – 23:50 )

> Háttérhatalom-ügyben fordulj orvoshoz.

Hjaj szánalmas ez a tagadás, tagadás, tagadás! Orvoshoz inkább már ezzel kéne fordulni! Mehetnek a HHt tagadó tudósok kiscsoportos foglalkozásra a pszichiátriára! Legfeljebb eutanázia tanáccsal távoznak onnan. 

Nemigazán értem h végül mire akarod kifuttatni ezt az Evola nácifasiszta volt dolgot!? Mit mondott a videóban? Hogy nem volt tagja a fasiszta pártnak. Most te is azt állítod nem vették fel a pártba. Akkor Evola igazat mondott? Igen. Akkor Evola takonygerincű, nyálkás izé...vagy nem is tudom már miket írtál róla? Nem az. Akkor ezt sikerült tisztázni! Még a teljesség kedvéért előadhatnád azt is az olvasóközönségnek, h pontosan miért is nem vették fel a fasiszta pártba? Talán törpe volt? Túl nagy volt az orra? Vagy miért? Mintha itt a modellépítési absztrahálás során eltekintettél volna tudományos allűrrel ettől a körülménytől! Biztos lényegtelennek találtad..Sztem azért még ez lényeges..

Faj, rassz stb fogalmak megmérgezett fogalmak egyfelöl,másfelöl pedig terminológia kérdései, amiknek a kapcsolata a valósággal teljes mértékben önkényes. A létrontott világban ezért is kell a gyerkedet iskolába járatni meg tv-t nézetned, hogy az ilyen megmérgezett fogalmak a lehető legmélyebb szinten beépüljenek a tudatába. Tulképp erről is beszél Bogár az előző posztban jelölt videójában: a fogalmak hamisságáról, megmérgezettségéről.  pl. -  saját ötlet - alternatív fogalomkészletet kell létrehozni és elterjeszteni! Ezzel a fogalmak megmérgezettségétől meg lehetne szabadulni, továbbá nagy intenzitással mutatna rá a megmérgezés tendenciájára. Az iskolában "rasszizmusról" beszélnének a gyereknek, de otthon már "rassz tudatról" kéne mondjuk beszélni vele! Ugye? Rögtön pozitív a kicsengése! Jó persze, a zsidó-psziché ilyenkor összecsinálja magát, h rajtakapták a gazemberségen, meg hiába volt az sok munkaórája amíg megmérgezte a gazdanép nyelvét.
Terminológiai szempontból, felőlem ugyan a tudomány állíthatja, h az emberiség egy faj. Nekem ezt nem kell elfogadnom. Épp olyan érvénnyel állíthatom, h nem az, mint ahogy tudomány állítja h az. Nem érvénytelen [termetileg] alcsony és magas fajú emberekről beszélnem, ha nekem ez a terminológiám. Az az érvénytelen h a tudomány kisajátítja a maga számára a "faj" fogalmát. Mintha erről valami rejtélyes okból csak ő nyilatkozhatna! Hát hogy? Bár szted a tudomány csak a tudást akarja! Persze a tudást.. meg a teljes világot! Hát még azt is ő akarja meghatározni h másként kell érteni amit közölni akarok! Menjen a fenébe a tudomány! Teljes mértékben érvényes zsidó fajról, fajkérdésről beszélni. Evolát azért kell elnyomni meg mocskolni, mert az ő írásai intelektuális élvezetet nyújtva mutatnak rá az igazságra, ami a mainstreamet hazugságokkal kitömő zsidóknak bizony fájdalmas. pl Amerika elnégeresedéséről írt, ahol a betelepült fehér rasszhoz tartozók, nem az őslakos és tradícionális szempontból magas rangon álló indiánokhoz, hanem a betelepítitett és magas reprodukciós rátájuk, termékenységük okán nagy létszámra duzzadt, de tradicionálisan alacsonyfokon álló néger lakossághoz kezdett hasonulni. Oly annyira h az így megképződőtt amerikai tipusú [fehér] emberben is ezek a tulajdonságok kezdtek dominálni. pl baseball, meg a box mint sport amerikában azért örvend nagy népszerűségnek mert a bennük megjelenő brutalitás (a dolgok ököllel való elintézése) kötődik ezen néger domináns influenciához. De kultúra területén pl. jazz elterjedése, illetőleg pl táradalomtudományilag vagy néplélekileg az amerikai pszichének a nyitottságát arra a kollektivizmusra illetve intimitás-hiányra vezeti vissza amikor négerek közössgében ajtótalan és  elszeparálódásra alkalmatlan viskókban együtt éltek. Rendkívül érdekes meglátásai vannak! És akkor felmerül a kérdés h tulkép az európai civilizációból kiszakadt fehér ember miért nem a magas szellemi és tradicionális értékeket képviselő indiánokat választja mintának szemben a négerekkel?  Persze Evola nem ilyen pongyolán fogalmaz mint én, hanem ultraprecízen. Élvezet olvasni! 

> Frászt. Az emberek akarják megváltoztatni a világot, hogy jobban éljenek. A tudomány tudást akar, mert a normális ember alapvetően kíváncsi, és meg akarja érteni a világot maga körül. 

Ez megint olyan mint az atombombás sztori: a tudomány ott sem volt (csak épp legyártotta a bombát és odadta a használati utasítással, h majd itt kell megnyomni)! Persze! Csak kérdem h talán a tudományt nem az emberek művelik? Hát h lenne akkor érvénye az általad prezentált szétválasztásnak miszerint a tudomány csak a tudást akarja, a változást meg csak az emberek? Nevetséges!

A "normális ember" - most a normális az ideálist és nem az átlagost jelöli - meg akarja érteni a világot. Ez pontos. Ugyanis a világgal eredendően van baj. Azért is nem értjük. Csakhogy a normális ember felismeri h világ megismerése a jelenségek megfejtésén keresztül nem lehetséges. Ellenkezőleg a jelenségek a káprázat részei, amik éppenhogy elfedik a valóságot. Az irányultság rossz eleve! József Attilára rácáfolva a szenvedés van kívül és a magyarázat belül - és ezzel azt akarom mondani h világ csak spirituálisan érthető meg. A tudomány teljes tévút.