( BehringerZoltan | 2022. 10. 15., szo – 01:11 )

Uss Main, Lusitania, Pearl Harbor, Tomkin öböl, WTC hirtelen ami eszembe jut casus belliként amik után gyilkolásba kezdett az USA. 
 
Minek nézel utána? Ne marháskodj! Nem gondolod h egy pillanatig is érvényesnek gondolnék történészi "tényeket" és "narratívákat"! (na jó azért vannak kivételek :-))

Az USA nem szuverén ország. A dolgok nem az USA (ill. annak lakossága) érdekei szerint történek. USÁt túszul ejtette a Háttérhatalom és bábozik vele. 

Úgy gondolta a HH h az USAt be kell léptetni a II. WW-ba, tehát hagyták h Japán csapást mérjen a flottájukra. Felkínálták nekik. Színjáték. Ezzel meg lett az ok belépésre. 

Bogár prof a mai videojában éppen prostitualizált tudományról, történelem hamísságáról beszél (abszolút témába vág): a Big Tech és Egyesült Nemzetek, avagy a tudomány, mint olcsó...
https://www.youtube.com/watch?v=RxrNKvbkKIY

Írtam korbban h a mitológia verifikációja magasabb rendű, mint a történelem tudományé. Bogár prof tökéletesen ért mindent. Sztem azért nem megy [még] mélyebbre az elemzéseiben, mert azt a közönsége nem értené. De azért így is elég alapos. Értsük: és tulképp ez már nem is új annyira, a valóságosabb elbeszélése a világháborúknak Oroszország és Németország szövettségének a megakadályozása. A háttérben pedig az USA (illetve az USAt nem katonai értelemben, de mégiscsak megszállva tartó Háttérhatalom é csatlósai) ármánykodnak. Nincs I meg II világháború! Egyetlen háború van! Ahogy Theo Angelopoulus - méltán világhírű- görög filmrendező mondta: az egész XX században egyetlen háború zajlot. Szarajevóban kezdődőtt és ott is ért véget. Sajnos nem ért véget. Most is ez a háború zajlik Ukrajnában.  Emlékszem Bogár prof egy másik videójára ahol arról beszélt h sikerült elolvasnia a Vilmos német császár és Miklós orosz cár levelezést,akik egyébként még valamilyen fokonrokonok is, barátok voltak és pontosan értették a történéseket, tudták h háborúba sodorják őket és mégis tehetetlennek bizonyultak. A történészek narratíváiról egyetlen dolgot biztosna tudni: azt h nem úgy volt. Amit ők állítanak az hazugság, ti. nekik az szerepük a világban, arra tartják őket, h hazudjanak. Ez a szakmájuk. A következő szinten való megközelítés, minthogy az anyagi érdekek dominálnak a történelemben, már igazabb, de még bőven nem a teljes igaz. Ugyanis a teljes igaz olyan mélyrétegben található amit már közönségesen nem érteni. Ez pedig spiritualitás szintje. Amíg te megtévesztett fizikusi fejjel azon borzongasz, h micsoda kigyóbéka, babona,hülyehoroszkóp vagy nem tudommég milyen vulgár képzettársítások mehetnek végbe benned, addig HH ideológusai - nevezzük így őket, mert valahogy kell nevezni - a legdémonibb erők elkötlezettjei akik minden gonoszság "megalkotói". A látók, értők számára sosem volt kérdés, hogy az igazi konfliktus ezen szinten áll fenn. És őszintén szólva rohadt fárasztó, h mindig jön egy ilyen a zsidólelkét elhallgató, anyagba-bolondított tudományos pofa a kételyeivel, meg a "tudomány" eredményeivel. És akkor meg kéne győzni - bár az illetőt egész életében a valóságtagadásra kondicionálták. Ezekkel Bogár is tisztában, csak fent említett okból kevésbé megy bele. Evola belemegy. Egész életét erre tette fel. Az óriásinak tűnő Sátánnal áll szemben, ami kénköves lángcsóvát lövel ki a szájából, és Evola kivont karddal tart ellent a lángcsóvának. Ez a kivont kard az ő pengeéles elméje, és a tradició értéséből eredő tisztánlátása. Őt kéne az iskolában oktatni!

A felkinált érvelési szinten is kapjál választ:

Talán annyit illene tudni, ha már megnyilvánulsz, h fasizmus Olaszországban volt, a nácizmus meg Németországban. Ultra-vulgáris ezeket keverni! 

A nő hazug. Aki ezt álíttja szted náci. Gratulálok!  

"Az élet látásának egy spirituális, fasiszta és hősies módja mindig is képes lessz visszaverni a zsidó materialisztikus módját." 

Tű pontos. Erről beszéltem fentebb. 
--

Szeretnék még idecitálni egy hírt egy másik topikból, mert kapcsolódónak, analizálandónak érzem:

Eutanázia 23 éves lelkibeteg nőn
https://hup.hu/node/179648

Az egy tragikus hír. De én a hirnek nem ezzel a tragikus részével szeretnék most foglalkozni, hanem azzal a mögöttes dologgal amit a nyitó @Csab is forszíroz. Sztem itt arról van szó, h az un. tudomány elkezdte dekonstruálni magát. Úgy gondolom tudományos élet szereplői általánosan még abban verne gyulai scientista és technológiai pozitivista idealizmusban képzelik létrendi helyüket a világban, ami szerint a tevékenységük a világ megismerésére irányul, miközben annak, h tudomány már válságban van igen markáns jelei vannak - lásd pl oltásellenesség. Természetesen rögtön rá kell mutatni arra, hogy a világ megsimerésére irányuló szándék, melynek pr értékével alpvetően élnek vissza a tudosok, egy hazugság. Nem a megismerés az igaz szándék, hanem a megváltoztatás. A világ megváltoztatása a -  megismerés igéretével takargatott - valódi szándék. Amint megismeri, már rögtön meg is akarja változtatni (állítólagosan jobbá tenni). Hátrébb lépve, a nagyobb képben látszik h tudomány mint a létrontás eszköze 1000 éveken át fenálló társadalmi rendeket tépett szét, azok lelki-szellemi-erkölcsi alapját szolgáltató dolgokat megbélyegezte és saját értelmezési keretéből kizárta (v esetleg beletorzította). A bizonyos nem-létező-világerő (ahogy Bogár prof szokta mondani) a létrontás fokozása céljából a tudománnyal egyfelöl leromboltatta a tradició megmaradt bástyáit, másfelöl felszaporította az emberiség létszámát kritikus szintre. Elképzelhetőnek tartom, h ezzel a tudomány beteljesítette azt a szerepet amit szántak neki a létrontás folymatában. A tudósok akik részt vettek a tradicíó lerombolásában azt gondolták, h a tudomány kora számukra örök uralmat jelent majd. Azonban most a létrontás újabb szintjén már tudomány válik a lerombolandóvá a nem-létező-világerő rejtett szándékai szerint. Így maga a tudomány két tűz közé kerül. Egyfelöl a tradíció, másfelöl a post-tudományos modernek oldaláról. A rombolási folyamat magában a tudományban is felüti fejét, am igy a saját felszámolására tör. Nem gondolnám véletlennek azt sem h ez a pszichológia, ami minden tudományok legdémonibbja, területén kezdődik. A jóságos, gyógyító doktornéni társadalmi képe, a mosolyogva a halálba küldő doktornénijére változik (jobb lesz úgy a betegnek). EZ a tudomány öndekonstrukciója.