( zeller | 2022. 09. 29., cs – 08:47 )

"SzarAzApple." - Nem mondtam, csak azt, hogy mindent is egy helyről, mert "azamenő" nem igazán vonzó nekem. Te nem találsz abban a napi fél-egy órában érdekes tartalmat a TV-ben - én meg igen. Sőt, idéntől már jóval többet is, mert visszakerült a kínálatba az NFL-közvetítéseket is adó Arena4. Igen, tudom, GamePass vagy hogy hívják is van a világon - plusz sok pénz.

"Nem tudlak követni. Te nem fizetsz semmi streaminget? Hogy jön ide az Apple? "Music az AppleOne csomagban, tökugyanaz, 6 családtaggal megosztható. Meg még ott a többi szolgáltatás benne (Arcade - játékok tabletre, tv-re, telefonra, AppleTV - filmek, sorozatok, tárhely, stb)" - na ezt mind egy helyről veszed, mindet bitre/képkockára tudja az apple, hogy mit nézel, hallgatsz, milyen adatokat tárolsz...  Használok Spotify-t - ami nincs összekötve semelyik másik streaming/közösségi/google/egyéb fiókkal. 

"Majd talán jövőre. Természetesen valami régebbi iPhone lesz" - aztán ne csodálkozz, ha esetleg "ciki" lesz neki... Bár iskolája/környéke válogatja, mert lehet olyan, ahol a 123 éves okostelefon sem gáz, meg olyan is, ahol a pár évesnél idősebb modell már gáz.

"mert azon tudok seamless módon mindent managelni a family sharing-gal a mobil fizetéstől kezdve, alkalmazás vásárláson át a tartalmi kor besorolás és idő korlátozásokat, családon belüli lokáció megosztást" - ezek jórészt Androidon Google fiókkal (Family link) is megoldhatók... persze akinek almája van, annak minden csakis abban a környezetben létezik és jó... :-P