( zeller | 2022. 09. 29., cs – 00:29 )

A te mobilodat a munkáltatód fizeti - az enyémet is, viszont én a céges/magán használatot teljese mértékben elszeparálom - egyrészt mert így tartom korrektnek, másrészt mert a privát számomat nem szeretném flottába be/ki mókolni - azzal csak a gond van ugyanis (tapasztalat...) Nálunk a korlátlan beszélgetés a kiszámíthatóság miatt került bele az egyik előfizetésbe - ugyanúgy, ahogy a másikba egy korlátlan mobilnet. (Egyik sem 300Ft-os kategória...)
Az almás motyót hagyjuk - Android/Linux/Windows a platform, nem makkos meg hájpOS - és ennek a társulatnak akkor se fizetnék, ha ingyen lenne :-)
Az, hogy te nem találod meg a 150 csatorna között a Natgeo/Spectrum/Viasat/satöbbi ismeretterjesztő cstaornákat, vagy épp a fél vékányi sportból azt, ami érdekelhet, vagy épp a zenei vagy film/szórakoztató csatornák közül azt, ami hasznos/szórakoztató, az a te dolgod. Én nem adom el az érdeklődési körömre, ízlésemre vonatkozó másodperc pontos adatokat az Apple-nek. (Mert te a streaming okán ezt teszed).

Az 5 éves gyereknek otthon nem igazán kéne a "van mit nyomkodni" - amikor suliba kerül, igen gyorsan kell majd neki (okos)telefon, meg telefon _és_ mobilnet előfizu... (csak mondom - én ezen már rég túl vagyok...)