( Dolphy | 2022. 09. 28., sze – 12:26 )

Nagyjabol igen, de az a resze nem igaz, hogy az amerikai(!) nyilvanossag ne ismerne Snowdent. Rengetegen kialltak mellette, hoskent unnepeltek es tobb tuntetest is szerveztek. Erdemes elolvasni a konyvet otthon a fotelben, kenyelmesen es akkor lesz ralatasa az embernek. Teljesen nyilvanvaloan egy nemzeti hos, melynek minden kriteriumat maradektalanul teljesiti. Neki koszonheti az amerikai nep, hogy a titkosszolgalatok azota jopar fokozatot visszavettek az arcukbol es sokkal szigorubban kezelik az allampolgarok megfigyeleset.

Persze a kepmutato szarhazi kormanyzat azert szivesen keresztre feszitene Snowdent, hogy azert mindenki tudja hol a helye es legkozelebb masnak meg csak hasonlo se jusson eszebe.

Akik itt arrol kommentelnek, hogy hos vagy arulo, nyilvan fogalmuk sincs arrol, hogy Snowden mit is csinalt pontosan es mit koszonhetunk neki. Mert amugy a botranynak voltak europai vonatkozasai is, reszletekert ajanlom a konyvet. Az pedig, hogy gyava lenne, nem tudom hogy jut valakinek eszebe. Az emberek 99%-a a toredeket nem merte volna utanacsinalni. En sem.