( TCH | 2022. 08. 27., szo – 07:09 )

Ez hol mainstream sajtó, te gyökér? Ez egy mikrofos fórum volt... És már megint direkt hazudsz. Ez az érvelési hiba, hogy ha negoldható, akkor senkit nem érint.
És újfent ennyit arról, hogy befejezted a vitát. Ennyire vagy szavahihető, hogy már negyedjére mondod ezt, de csak jössz vissza, mert neked ennyire fontos, hogy nyalj a mikrofosnak. Így jutunk el idáig, mert a nagy worshipping közben mindent is hagytok ezeknek.
Számosságról már itt megkaptál mindent, csak nem fogadod el, inkább tagadod a tényeket. Hazudsz, terelsz, magyarázol, szerecsenmosdatsz. Már mást sem csinálsz. Te ezt már egyértelműen direkt csinálod. Téged vagy tényleg fizetnek ezért, vagy komplett elmebetegség szintjén tolod a mikrofos-worshippinget. Fél egykor még itt rohadsz, de háromnegyed hatkor már megint itt vagy, inkább nem is alszol, mert neked ennyire fontos, hogy megvédd a mikrofost, ha máshogy nem megy, akkor nettó hazudozással és a másik hiteltelenítésével.

Én viszont meguntam ezt. Te szemmel láthatólag vagy nem vagy normális, vagy tényleg pénzt kapsz ezért, márpedig sem elmebeteggel, sem fizetett trollal nincs értelme vitázni. További jó hazudozós csicskulást bilgécnek.