( TCH | 2022. 08. 27., szo – 00:49 )

Elképesztő. Ugyanazokat a köröket futjuk, te továbbra is tagadod a tényeket és helyette inkább megpróbálod mindenféle bullshittel megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, hogy nem azért foglalkozik vele mind a mainstream IT-sajtó, mind ennyi júzer, mert valós a probléma és sok embert érint, hanem azért, mert nullához konvergál az érintettség és ez csak véletlen (hamis okozat, ill. anekdotikus esetek), illetve most ez a mobilok piaci részesedési statisztikája, mint alátámasztás. (WUT? Az hol támasztja alá, hogy egy windózos probléma nem érint senkit?)
Meg persze rólam hazudozol, mert most már nem csak elméleti érintettségen "vitatkozunk", hanem kiderült az igazság és nem maradt más opciód a mikrofos "becsületének" védelmére, mint az én hiteltelenítésemre tett kísérletek.

P.S.: Azt mondtad, ezek clickbait cikkek. Clickbait fórumposzt a mikrofos oldalán? Még azt is leírta a srác, hogy miért van szüksége net nélküli installra: "a family member of mine lives in a rural place with extremely poor internet service"...jé nahát, csak nem erről beszéltem?

P.S. #2: De egyébként most már én is unom. Ilyen szintű mikrofosfanboyságot én még életemben nem láttam, hogy valaki ilyen szintig képes legyen megalázni magát egy szaros cég kedvéért, hogy totál dedósként ismételgesse ugyanazt, meg fordítson vissza a másikra mindent, hogy "vagy te, vagy te"... Azért ez már valami. Te valami autista lehetsz, vagy ennyire a végletekig agymosott vallásos.