( dorsy | 2022. 08. 27., szo – 00:33 )

Baratom, veled nem egyszeru :)
Abban hazudsz, hogy nullához konvergál az érintettség < ez teny, ki sem jott a verzio amirol papoltal az iment == 0 :)
miközben tökig van nyomva vele a net < ahogy a wolrd trade centerrel, irrelevans
(ilyen videókat néz), akkor érintett a problémában < ahogy a wolrd trade centerben is erintett, mert arrol nez videot... fogd fel, hogy nem meroszam :D
Ha ennyien írnak róla és ennyien keresik < akkor az hype. egyebkent mennyien es azok mennyire erintettek? Te pl. a linuxoddal mennyire vagy erintett? Megis kerested. Szar kovetkezteteseket vonsz le.
home userek érintettek jelenleg < hazugsag. erintettek _lehetnek_, van workaround
mivel már bejelentették, hogy érintett < == 0 erintettseg, Mr. idoutazo.
Tehat szerinted teny, hogy tomegeket erint, merthogy sokan cikkeznek rola, ami nincs is hasznalatban a vilagon sehol es meg sem jelent. Szuper! Nem akarlak meggyozni az ellenkezojerol, ha igy gondolod. :)
Meg egyébként abban is hazudsz, hogy a saját hazudozásodat és érvelési hibáidat megpróbálod rámkenni > en? semmit nem szeretnek radkenni, nem vagyunk olyan viszonyban :)
Mínusz személyeskedés < minusz anekdotikus-bizonyitas , minusz hamis-okozat...
Arra a zarojeles aproasagra ki sem kellene terjek, hogy aki YT videot nez vagy internetes cikkeket olvas a temaban, nem igazan erintett az internetkapcsolat nelkul kell telepiteni dologban. :)

Hogy ertsd vegre mi a faszrol van itt szo:
Igen, vannak olyan helyek a vilagban, ahol idonkent elmennek szarvast loni, hogy lenyuzzak a boret es megegyek a husat, majd mas reszeit felhasznaljak kulonbozo ritualek elvegzesere, es igen, ezeken a helyeken internet se nincs. Azonban ugyanezen embereknek igenyuk sincs ra, ahogyan windows11-et sem telepitenek semmire se maguknak, nem tudjak mi az, vagy ha tudjak, pont leszarjak. A ket halmaz kozt nincs metszet, ergo az elofordulasa a problemanak konvergal a 0-hoz.
Elofordul, hogy valaki otthon maganak telepit win11-et. Latja, hogy regelni kell egy accountot. Beregel, boldog. Nem erintett.
Elofordul, hogy valakinek kene otthonra egy win11, de nem ert hozza. Akkor megker/fizet valakinek, az meg jol elintezi neki, van sok megoldas, akar az, hogy a sajat accountjaval felteszi, majd csinal nekik offline accountot, de miert is tenne ilyet, beregeli nekik, mindenki boldog. Nem eritett.

A fenti sort vegtelensegig lehet folytatni, majd a legvegen lesz par ver istvan, aki meg workarounddal megoldja, vagy "letorrentezi" a pro (szeptembertol az enterspajz) verziot. Tehat erintett, majd megoldja.

En annak orulnek a legjobban, ami nem fog bekovetkezni, hogy ettol eljon a LinuxDesktopEve, minden szoftver- es hardvergyarto szepen beall a Linux moge es lesz vegre legalabb olyan szintu eszkoztamogatottsag, mint az utalatod targyat kepezo rendszeren. De nem fog, mert edge case, konvergal a 0-hoz, meg egy olyan haldoklo platformon belul is, mint a desktop felhasznalas.

Egyvalamit meg azert itthagyok neked analizalasra (nem, nem kell feldugnod, az egy masik jatek :D) Csak, hogy lasd milyen mikor szamokkal tamasztja ala az ember amit allit:

https://explodingtopics.com/blog/mobile-internet-traffic

"The data revealed that around 9 in 10 (92.1%) internet users access the internet using a mobile phone of some kind."
"By comparison, approximately 7 in 10 (71.2%) use the more traditional laptop or desktop."
"There are 4.66 billion active internet users. And 4.32 billion active mobile internet users. Notably, those figures are almost identical."

Ha jol megnezed, azt is ki tudod olvasni, hogy a "harmadik vilag" vagy barhogyan is nevezzuk azokat akiknel eddig nem volt internet-penetracio es most kezdenek informaciotechnologiaval kapcsolatba kerulni, kb. nincs olyan, hogy desktop. Haldoklik a platform maga.
Mivel gyakorlatilag mindenki mobilozik _is_, ezert kell valamilyen (vagy tobb) olyan online account amivel ossze tudod kotni ezeket az eszkozoket (igen, meg Te is beregeltel a hup.hu-ra, megnezheted barmelyik eszkozodrol: kb. ugyanott tartunk, csak mas az intergraltsagi foka a dolognak). Szeretne az adatait mindenhonnan elerni. Igazabol jobban is jar mondjuk egy vandrajvval, ajklauddal vagy guglidrajvval, mert menteni, na, azt biztos nem fog, sok esetben nem is igazan lehet offline (lasd android, apple*).

Remek beszelgetes volt, sok sikert az olvasgatashoz! :)