( dorsy | 2022. 08. 26., p – 22:04 )

hazugságokra. nem letezo problema, meg kint sincs a verzio amirol azt mondod tomegeket erint, mert cikkez a sajto! :D

Megvan ez neked? :D Tenyleg ennyire kreten vagy? :D Veled beszélgetni olyan, mint galambbal sakkozni. Lesöpröd a táblát, rá is szarsz, majd örülsz, hogy nyertél.

Teny1: Csak a home verziót érinti jelenleg (es van workaround)

- Csak az emberek egy százalékának a tízezredét érinti, miközben csak a sajtóban/közösségi médiában annyit foglalkoznak vele és annyian nézik, hogy itt milliós nagyságrendről volt szó, már a home-nál is. < elobb meg 100k volt, mostmar milliok!!! inflalodik! ahogy a world trade centerek is millioszam omlanak ossze a YT statisztikak es cikkek alapjan :D
- Konvergál az érintettség a nullához, ld. előző pont; a fél szakmai sajtó ezzel van elfoglalva és nem ihatebilly.blogspot.com, hanem techradar.com kaliberű mainstream médiumok. < clickbait :) 1: van worlaround, 2: ez a mainstream trend. MS vagy alkalmazkodik a google/apple/stb. fele felhos szolgaltatas nyujtasra, vagy szepen lassan kiesik a pixisbol. Lehet szellel szemben hugyozni, csak nem erdemes :)
- Ez edge case. < az. az emberek 99.999%-a boldogan hasznalja internettel es MS fiokkal a microsoft termekeket. minden masra ott a mastercard workaround :)