( TCH | 2022. 08. 26., p – 21:26 )

szoval? igen? nem? sikerult egyszeru kerdesre egyszeru valaszt adni?

Te amúgy leszoktál már arról, hogy közvetlenül a 220-ba dugdosd be a HDD-kat?

amit fentebb is irtal, megegyszer, faszsag :) sajnos azt sem tudod ertelmezni amit a Zinternetbo" beidezgetsz :(
Windows 11 22H2 will release on September 20, 2022

De, csak te végképp elfogytál és már semmi más nem maradt neked, mint a tények tagadása.

Meglepoen sok energiat fektetsz a haterkedesbe, ahhoz kepest, hogy amit allitasz most is hazugsag :( Fizetnek Neked ezert? Vagy ebben is csak hazudsz? Mindig visszajossz a pofonert mikor kiderul, hogy abszolut nem vagy kepben :) Vagy idoutazo vagy, ez is _lehetseges_, bar ennek eselye is konvergal a 0-hoz :)

Tessék. Látod? Erről beszélek, hogy mást sem csinálsz, csak próbálsz kétségbeesetten hazudozva mindent visszafordítani rám. Elképesztően szánalmas.

a logikaddal miszerint "nekem volt igazam: nem edge case, sok ember érintett a probléma által." 42 millio-csillio-trillio world trade center elpusztult mostansag a vilagban :)

Belemagyarázás lvl9999. Ld. itt. Gizike vs. dízelmozdony, world event vs. tutorial video. Utóbbit csak az nézi, akit érint a dolog.

teljesen mindegy, hogyan csavarod a dolgot, a kerdes az, hogy magadnak elhiszed-e, hogy ez tomegeket erint. Ezek szerint el :D Mindezt hazugsagokra alapozva, olyan cikkek alapjan, amik ki sem adott preview-okon alapulnak :D Gratulalok! Sikerult!

Ácsi. Most akkor hazugságokra alapoztam, vagy a cikkekre? Hopp, egy brutális önellentmondás. Ez faszikám, nem a te napod. Most már zsinórban égsz be oly sokadjára, hogy összeszámolni is nehéz. És akkor ki hazudik? Ha a cikkek, akkor nem én hazudtam, csak a cikkekre alapoztam. Ha meg én, akkor hogy jöttek a képbe a cikkek?

Veled beszélgetni olyan, mint galambbal sakkozni. Lesöpröd a táblát, rá is szarsz, majd örülsz, hogy nyertél.

Ti szó szerint azt állítottátok, hogy:
- Csak a home verziót érinti, miközben már rég beharangozták, hogy a pro-t is érinteni fogja.
- Csak az emberek egy százalékának a tízezredét érinti, miközben csak a sajtóban/közösségi médiában annyit foglalkoznak vele és annyian nézik, hogy itt milliós nagyságrendről volt szó, már a home-nál is.
- Konvergál az érintettség a nullához, ld. előző pont; a fél szakmai sajtó ezzel van elfoglalva és nem ihatebilly.blogspot.com, hanem techradar.com kaliberű mainstream médiumok.
- Ez edge case. QED: nem az.
Σ: Rábasztatok.