( TCH | 2022. 08. 26., p – 20:28 )

Ez már tényleg mindennemű szánalmasságon túlmegy. Ez akkora logikai bukfenc, hogy arra szavak nincsenek: egy a világsajtót bejáró eseményt összehasonlítani egy útmutató videóval...kit érdekel egy útmutató videó? Azt, akit érint a tartalma. Ha ennyien nézték meg, ennyit érintett.

Ott a problem, hogy ti azt állítottátok, hogy ez edge case, meg konvergál a nullához az érintettség, meg az emberek egy százalékának a tízezredét érinti. Ilyen nézettségi mutatókkal, meg tutorialmennyiséggel ez véglegesen cáfolódott. Ott a problem, hogy ehhez tutorialt kell írni, tehát szopnak vele az emberek, ami nem csoda; melyik júzer tudná ezt, hogy be kell neki írni, hogy OOBE\BYPASSNRO. Ott a problem, hogy ezt a kurwa nagy vallásosságodban nem éred fel ésszel. Csak sajnálni lehet téged.

Nem azt írta, hogy a preview build érintett, hanem, hogy már abból is látszik, mi várható:

Right now, that's where it's left, but Microsoft does note that in the future "you can expect Microsoft Account to be required".

Közben megtaláltam, hogy a 22H2-től kezdve csinálja a pro is. Milyen insider? Az éles verzió is ugyanezt csinálja majd, ha megjelent. Látszik, hogy nem tudsz olvasni.

Ez hapsikám, ez kvázi mindenkit érint, akinek windows 11 home-ja, vagy pro-ja van és valamiért éppen nem tud netet varázsolni.