( TCH | 2022. 08. 24., sze – 09:07 )

leirtuk miert, olvasni is kene tudni, ha van ellenerved a miertekre, azota is varom szeretettel

Hazudsz. Nem írtatok le semmit, csak lesöpörtétek az asztalról, amit mondtam. Ne hazudj.

google account rendben van androidhoz? apple account rendben van... a sort lehet folytatni tetszolegesen

Nincs rendben, de ez hogy jön ide? "Azért öltem meg a szomszédomat, mert a másik szomszédom is megölte a harmadik szomszédomat és ha neki lehet, nekem" is érvelés? Ne terelj. Senkit nem érdekel itt sem a Debian, sem az Apple, sem a Google. A téma a winfos11 home net és account nélküli nem települése, nem a netinstallos Debiané (/o\), meg az epülé/kuglié.

nem

De, csak nem fogadod el. Csakhogy nem te döntöd el, hogy mire adtam választ, vagy mire nem.

hazudsz. eddig is azt mondtam, hogy van es azt, hogy a valos eletben az elofordulas konvergal a 0-hoz, ha ezt nem erted, sajnalom.

Te hazudsz, hiszen elismerted, hogy van és én pontosan ezt állítottam. Tehát hazudtál. Beismerted azt is, hogy azt állítottad, hogy konvergál a nullához. De bizonyítékot még mindig nem adtál.

keveset, leirtam miert, olvasni kene tudni

Bizonyíték? Fölényeskedést meg abbafejezed. Nincs mire.

elolvastad amit irtam??? el kene...

El. Semmilyen bizonyíték nincs benne. Az a görcsös kuncsorgó csicskulás, hogy denemdenemdenemdenem az nem bizonyíték, hanem szánalmas vergődés.

nem, lasd autos pelda

Az autós példád a legnagyobb faszság volt az egész topicban, amit olvasni lehetett.

ezekre, kerlek, igen/nem valaszt adj, nem nehez feladat, nem elsunnyogni valasz helyett:

Már megmondtam: ez egy kurwa sunyi vitataktika, hogy egybites választ akarsz kicsikarni tőlem. Ráadásul olyanra, amit nem is mondtam. Hagyd abba a sunyiskodást. És ne próbáld már meg lépten-nyomon rám visszafordítani, amit mondok, mert iszonyatszánalmas. Csak azt bizonyítod vele, hogy semmi sincs a kezedben.

Tenyleg elhiszed magadnak, hogy a harmadik vilagban napi szinten kuzdenek azzal, hogy win11 home-ot telepitgetnek emberek otthon net nelkul? :D

Tenlyeg elhiszed magadnak, hogy ceges szeparalt kornyezetben w11 home-okat telepitenek illegalisan (licensz) AD integracio nelkul (pro feature) napi szinten? :D

Ezt már kétszer is megválaszoltam: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab
Én még mindig nem ezt mondtam. Szüntesd be a hazudozást, ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Inkább olvasd el még egyszer amit írtam:

Én azt mondtam, hogy van. (Ezt egyébként most az előbb véletlenül elismerted, no comment.) Mondtam példákat. Erre érdemi válasz nem jött, csak vagy szalmabábcséplés, vagy bizonyítás nélküli bagatellizáció. Nem tudjuk, hogy hány embert érint. De csak így látatlanban kijelenteni, hogy edge case, meg konvergál a nullához, az közönséges bagatellizáció, szerecsenmosdatás. És itt jön az egésznek a magva, hogy én nem tettem semmilyen kijelentést a számosságra, hogy ez sok vagy kevés embert érint, csak azt, hogy van, akit érint. Ez pedig bizonyított tény és ezt most már te is elismerted. Ti viszont explicit kijelentettétek többször is, hogy edge case, szinte senki, konvergál a nullához, stb., de bizonyítékot nem hoztatok. Ezért van nálatok a bizonyítási kényszer. Felfogtad végre?