( TCH | 2022. 08. 23., k – 15:13 )

nem. a kulonbseg, hogy en alatamasztom az allitasom, Te nem.

Hazudsz. Éppenhogy én támasztottam alá, ti meg lófaszt nem írtatok le. Vagy direkt hazudsz, vagy valami párhuzamos világban élsz. windózostól az utóbbi se lenne meglepő.

akkor ezt most kerdezed vagy mondod? allitod, hogy van :D onellentmondas lvl1 :)

Hazudsz. Számszerű állítást nem tettem. Azt, hogy van, az nem számszerűsítés. Te írtad le, hogy konvergál a nullához.

Tenyleg elhiszed magadnak, hogy a harmadik vilagban napi szinten kuzdenek azzal, hogy win11 home-ot telepitgetnek emberek otthon net nelkul? :D

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

Tenlyeg elhiszed magadnak, hogy ceges szeparalt kornyezetben w11 home-okat telepitenek illegalisan (licensz) AD integracio nelkul (pro feature) napi szinten? :D

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

Ismét nem sikerült a kérdésekre válaszolni, csak lesöpörni, fölényeskedő hazudozással, szalmabábcsépléssel.

Ha ezekre igen a valasz, sajnallak, meggyozni nem tudunk. So life.

Ne fölényeskedj. Nincs mire. Semmi sincs a kezedben.

"Meg ki nem kezelte a helyén? < te

Ezt ha megszakadok sem tudom értelmezni, hogy mire írtad. Kezdesz szétesni...

rossz a kerdesfelteves is. a kerdes az, hogy hany ilyen ember fog sajat maga w11home-ot telepiteni egy kompatibilis modern gepre, konvergalunk a 0-hoz.

Na, erre a konkrét állításra hozzál már valami bizonyítékot, mert ez semmi, csak a te mikrofosfelszopó, szerecsenmosdató bagatellizációd.

arrol nem is ejtunk szot, hogy akkor honnan lesz neki telepito mediuma hozza.

Ne hazudj, már volt róla szó és meg is válaszoltam.

ez a kerdesfelvetes is alapbol rossz, mert egy ilyen halozatban jo esellyel nem legalis w11 home-ot telepiteni, pro-ban meg nem koteles pistike online accountot letrehozni.

Ezt honnan citáltad be? Sok körrel fentebbről, hogy ismét beleállhass a high-security kitételbe, amikor már rég mondtam, hogy engedd el, mert bármilyen zárt hálózattal ez a helyzet? Egyre sunyibb vagy, ennyire elfogytál?

kicsit ki kene lepned ujfent a burad alol es a dolgokat a valo vilag kontextusaban vizsgalni, nem csak odaig eljutni, hogy letezhet az univerzumban ilyen :D

Ne fölényeskedj. Nincs mire. Csak szopod itt bilgéc faszát, mintha fizetnének érte, de érdemi választ még nem kaptam tőled egy darabot sem, csak hazudozást, terelést, a bizonyítási kényszer áthárítását és személyeskedést, meg az állításaim, sőt néha a konkrét szófordulataim rám történő visszafordítását, pl. ez is:

Nálad a bizonyítási kényszer, ne próbáld meg ránkhárítani.

BTW mar haromnal tobbszor kertem, hogy tedd meg a fentit, egyszersem sikerult, de tolod a mantrat es a hate speech-t. Ennyire lehet komolyan venni bármit, amit mondasz.

Látod? Egyszerűen csak beollózod, amit írtam és kicseréled a szavakat. Magadtól már nem tudsz mit kiizzadni itt a nagy végvergődés közepette, hát tőlem lopsz? Ez annyira szánalmas. Kezdelek sajnálni.