( TCH | 2022. 08. 23., k – 12:13 )

nem

nem

de, ertem

Teljesen lemész dedóba. Nem-nem-de...

de, mindenki latja, hogy szanalom amit csinalsz, nezd meg a fentebbieket es tobb kollega is mit irt :)

Látod? Már megint iszonyszánalmas módon megpróbálod visszafordítani rám, amit mondok. QED.

nem, Te tettel ilyet, es igen, el vagy rugaszkodva a valosagtol,

Hazudsz. Egyrészt én konkrét állítást nem tettem, csak azt, hogy van. Másrészt ezt én alá is támasztottam. Belinkeltem többször is. Ne hazudj.

nem fogom szazhatvanotszor leirni miert edge case, mar leiruk.

Hazudsz. Egyszer sem írtátok le, csak axiomatikusan kijelentettétek, hogy az és kész, nekem ezt el kell fogadnom. Nem, nem kell. Ne hazudj.

lasd egyel fentebb miert faszsag amit csinalsz, az autos analogia pont ugyanerrol szol, ha nem fogod ezt fel, sajnalom, nem tudok rajtad segiteni :(

Az autós analógiád egy erőltetett fasság volt. Ne fölényeskedj. Nincs mire.

nem, pont arra kertelek ervelj, de nem megy...

Hazudsz. Amikor rólam teszel mindenféle megállapításokat és engem minősítgetsz sunyi módon, az személyeskedés. Ne hazudj.

ember, kerlek... pont errol beszelunk, amit irsz nem eletszeru, csak nem fogod fel.

Egyrészt egyszer sem támasztottátok alá, hogy miért ne lenne életszerű, hiába írtam le ötvenszer és kértem, hogy írjátok már le, hogy... Másrészt meg itt most nem erről a szálról beszéltem, hanem a másik topicban arról, amikor azzal jöttél, hogy deharandomszektorokatrángatunkelőahádédérőlakkorazmindkétóesalattlassúlesz, igen, csak ez kurwára nem életszerű, hogy használat közben folyamatosan teljesen véletlenszerű szektorokból jöjjön az adat; a gyakran használt kicsi (pár blokkos) fájlokat úgyis becache-eli a rendszer, a nagy fájlok meg kurwára összefüggőek szoktak lenni...hacsak nem a winfos registryről van szó, de az meg megint csak a winfost érinti.

csak nem fogod fel. (de, igazabol szerintem feldogod, csak trollkodsz es szeretsz szarral dobalozni, dehat toled nem varunk mast, lasd kollega hozzaszolasa fentebb)

És már megint engem próbálsz hitelteleníteni. Szánalmas.

ezt szoktad csinalni ha nincseneik erveid.

Már megint énrám próbálod visszafordítani, amit mondok. Szánalmas.

mirol beszelsz egyaltalan?

A szőrös trombiták párzási rítusairól.

neked az is bajod, hogy en a windowst es linuxot is szeretem, nem vagyok OS-rasszista, engedd el! :)

Leszarom mi vagy, a kérdéseimre legyél szíves válaszolni. Tudom, hogy direkt nem teszed, mert tudod, hogy az lenne rá a válasz, hogy de, ez egy nagy kibaszás volt a mikrofostól mindenkivel, aki valami okból net nélkül kényszerül winfos11 home-ot telepíteni.

hogy miket? mutasd a problema elterjedtseget! hajra!

Fejezd be a bizonyítási kényszer áthárítását. Zárt hálózatok léteznek. Csóró helyek (pl. harmadik világ) léteznek, ahol nincs net. Ez tény. Te mondtad, hogy konvergál a nullához: tessék bizonyítsd be, ne csak a pofád járjon.

Tessék, lehet hozni a számokat, hogy zárt hálózaton, ill. csóró helyeken ki telepít winfos 11 home-t, mert ezt állítottad.

Ld. előző bekezdés. Nálad a bizonyítási kényszer, ne próbáld meg rámhárítani.

BTW, eddig már háromszor elbúcsúztál tőlem, eddig háromszor mondtad, hogy te befejezted, de csak jössz és próbálod mosdatni tovább a mikrofost. Ennyire lehet komolyanvenni bármit, amit mondasz.