( dorsy | 2022. 08. 23., k – 11:50 )

Már megint hazudsz. < nem
Már megint rám mutogatsz és már megint próbálod rámterhelni a bizonyítási kényszert. < nem
Nem fog sikerülni, nem érted? < de, ertem
Senki nem veszi be a szar dumádat, max. egy másik mikrofos-hívő. < de, mindenki latja, hogy szanalom amit csinalsz, nezd meg a fentebbieket es tobb kollega is mit irt :)
Ti tettetek konkrét állításokat < nem, Te tettel ilyet, es igen, el vagy rugaszkodva a valosagtol, nem fogom szazhatvanotszor leirni miert edge case, mar leiruk. sokszor. lasd egyel fentebb miert faszsag amit csinalsz, az autos analogia pont ugyanerrol szol, ha nem fogod ezt fel, sajnalom, nem tudok rajtad segiteni :(
Engem támadni az érveim helyett? < nem, pont arra kertelek ervelj, de nem megy...
Rám testálni a bizonyítási kényszert? < rank testalni a bizonyitasi kenyszert? :) lasd autos pelda fentebb
Direkt úgy megszabni az általad követelt mérés körülményeit, hogy azok téged igazoljanak, leszarván, hogy az élettől teljesen elrugaszkodottak? < ember, kerlek... pont errol beszelunk, amit irsz nem eletszeru, csak nem fogod fel. (de, igazabol szerintem feldogod, csak trollkodsz es szeretsz szarral dobalozni, dehat toled nem varunk mast, lasd kollega hozzaszolasa fentebb)
Megpróbálni elterelni a témát bármilyen irreleváns faszságra? < ezt szoktad csinalni ha nincseneik erveid. lasd fentebb, mikrofosberenc? mirol beszelsz egyaltalan? neked az is bajod, hogy en a windowst es linuxot is szeretem, nem vagyok OS-rasszista, engedd el! :)
Ugyanazokat a szarrácáfolt baromságokat ismételgetni, mint egy megkattant szajkó? < hogy miket? mutasd a problema elterjedtseget! hajra!

A téma, hogy a winfos11 home nem hajlandó települni internet és mikrofos akkant nélkül. Bármilyen zárt hálózaton: eletszerutlen
Bármilyen csóró helyen, ahol nem tellett netre: eletszerutlen

Tessék, lehet hozni a számokat, hogy zárt hálózaton, ill. csóró helyeken ki telepít winfos 11 home-t, mert ezt állítottad.