( TCH | 2022. 08. 23., k – 10:26 )

Már megint hazudsz. Már megint rám mutogatsz és már megint próbálod rámterhelni a bizonyítási kényszert. Nem fog sikerülni, nem érted? Senki nem veszi be a szar dumádat, max. egy másik mikrofos-hívő. Ti tettetek konkrét állításokat (bazmeg, szó szerint leírtad, hogy "konvergál a nullához"), úgyhogy nektek kell ezt alátámasztani, nem nekem cáfolni. Amit én állítottam, azt alátámasztottam. Most már bullshittelést (autós példákat, lol) abbafejezni és számokat hozni. Ha valaki itt terel, az te vagy. Kurwa szánalmas ez a személy elleni érvelés is, amit tolsz, csak úgy mondom; itt a narancssárga szint. Tudsz mást, mint:
- Engem támadni az érveim helyett?
- Rám testálni a bizonyítási kényszert?
- Direkt úgy megszabni az általad követelt mérés körülményeit, hogy azok téged igazoljanak, leszarván, hogy az élettől teljesen elrugaszkodottak?
- Megpróbálni elterelni a témát bármilyen irreleváns faszságra?
- Ugyanazokat a szarrácáfolt baromságokat ismételgetni, mint egy megkattant szajkó?

A téma, hogy a winfos11 home nem hajlandó települni internet és mikrofos akkant nélkül. Bármilyen zárt hálózaton: szopás. Bármilyen csóró helyen, ahol nem tellett netre: szopás. Tessék, lehet hozni a számokat, hogy zárt hálózaton, ill. csóró helyeken senki nem telepít winfos 11 home-t, mert ezt állítottátok.