( TCH | 2022. 08. 22., h – 14:01 )

Nem vagyok dühös. Nem kell dühösnek lennem, hogy trágár legyek, ez passzió. ;)
Rohadt sunyi módon vitatkozol amúgy, igazi mikiszoft-hívő vagy. Engem próbálsz hitelteleníteni, az érveimmel nem foglalkozol, max. lesöpröd őket. Ha mérésről van szó, direkt úgy próbálod kialakítani a körülményeket és a követelményeket - bullshitteléssel megideologizálva - hogy más ki se jöhessen, mint az, amit te ki akarsz hozni belőle, bármekkora baromságot is akarsz méretni a másikkal. És mivel érveid nincsenek, ezért mást sem csinálsz, mint ugyanazt a szarrácáfolt hazugsághalmot büfögöd ide újra és újra, valamint megpróbálsz iszonyatszánalom, dedós módon visszafordítani rám mindent, amit írok. Ennyire nincs semmi a kezedben? Ennyire elfogytál?
Ami az "állításaidat" - pontosabban: hazugságaidat és tereléseidet - illeti, még mindig te vagy bizonyítási kényszerben, nem én. Én, amit állítottam, azt linkkel és érveléssel alátámasztottam. Érdemben azóta sem érkezett egyikre sem semmiféle válasz. Csak terelés és bagatellizáló szerecsenmosdatás. Ti viszont semmit sem raktatok le az asztalra, csak próbáljátok onnan lesöpörni, amit én raktam le.
Szóval, most már rajtad a sor, te válaszold meg az itt leírt kérdéseket és te hozz bizonyítékot a fentebbi explicit állításodra, miszerint "nullához konvergál".
Nem söpörheted le ezeket a kérdéseket mindenféle üres bulshittel, főleg, hogy egyikőtök sem mondott rá semmit sem. Nálatok a bizonyítási kényszer.