( TCH | 2022. 08. 22., h – 09:31 )

masok "tesztjeit" linkelgetni, ugyan, kerlek... szarsz te bele csak a trollkodas megy :)

Nem mindegy, hogy ki csinálta a tesztet? Meddig ásod még magad alatt a gödröt? Már így is iszonyatosan mélyen vagy.

es ki a faszt erdekel, Te rugozol olyan faszsagon, aminek az eselye konvergal a 0-hoz es windowst fikazol ebben a threadben is, annak temajatol fuggetlenul. Ennyit rolad.

És ezzel a bekezdéssel totál tökönlőtted magadat, mert összekombinálva a következővel:

Nem nekunk kell számokat hozni, hanem neked, mert te tettel konkrét állításokat a probléma letezesere, nem mi. Mi annyit mondtunk, hogy kurva kicsi az eselye, es meg is magyaraztuk miert.

rögtön kiviláglik, hogy mekkorát is hazudtál. Kiemelem a lényeget a két bekezdésből:

aminek az eselye konvergal a 0-hoz

vs.

mert te tettel konkrét állításokat a probléma letezesere, nem mi

Ez mi, ha nem konkrét állítás, hogy "az esélye konvergál a 0-hoz"? Úgyhogy rólad ennyit, nem rólam. Te hazudozol, nem én. Ti tettetek konkrét állításokat, nem én. (Ld. ez.)

Szóval, hazudozást, windowsutalatot abbahagyni, számokat produkálni.

Ez iszonyatosan szánalmas, ahogy a szófordulataimat próbálod visszaforgatni rám, ráadásul hazugsággal. Épp most szóltad el magad, te szerencsétlen. Ti tettetek konkrét állításokat, én csak azt mondtam, hogy van és mondtam példát. Úgyhogy ezt a tróger szar "érvelést" (bilgécnek való csicskulást) abba lehet fejezni, mert amit csinálsz, az még mindig a bizonyítási kényszer áthárítása. Ne szánalmaskodj, ne hazudj, ne mosdasd és szopd fel a mikrofost. Pláne ne hazugsággal. Iszonyat gáz.