( TCH | 2022. 08. 16., k – 20:24 )

A firefox-szal működk az oldal

Most éppen, de borította már meg a kugli őket is. Szóval, miért is felhasználási feltételszegés, ha valaki rókával nézi a tecsőt? Ha meg nem az, akkor miért is próbálja meg korlátozni a Firefox usereket a kugli?

És igen, valamennyi (!) felhasználási feltételek dokumentumban de facto alap, hogy a szolgáltató jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Nem, ez nem alap, egy szerződésben nincs olyan, hogy "alap", az van, ami bele van írva.

Egyébiránt meg azzal, hogy használod, elfogadod az aktuális feltételeket:

Nem. Nem cserélhetik ki alattam. Visszamenőleges hatály nincs.

A Szolgáltatás funkcióinak megkerülése, kikapcsolása, csaló módon történő használata vagy egyéb módon történő befolyásolása (vagy ilyen tevékenységekre való kísérlet), beleértve a biztonsággal kapcsolatos funkciókat, valamint azokat a funkciókat, amelyek (a) megakadályozzák vagy korlátozzák a Tartalom másolását és egyéb módon történő felhasználását; vagy (b) korlátozzák a Szolgáltatás vagy a Tartalom használatát;

Ez egyébként úgy, ahogy van egy gumiparagrafus: nincs definiálva benne, hogy mit takar a "megkerülés", a "csaló módon történő használat" és a "befolyásolás"; jó reggelt kívánok, bármit csinálok, befolyásolom a funkciókat, ha megnyomom a play gombot, ha kinyitok egy másik videót... BTW, mi az, hogy "kikapcsolása"? Nem lehet kikapcsolni az autoplay-t? Az is egy funkció.

Egyébként 2018-ig visszameve:
https://www.youtube.com/t/terms?archive=20180525

ott van benne, amit hiányoltál:

Nem, én nem ezt hiányoltam, hanem a YT eredeti felhasználási feltételeit, azelőttről, hogy a kugli felvásárolta 2006-ban.