( zeller | 2022. 08. 16., k – 17:28 )

A firefox-szal működk az oldal, az, hogy egy one-man-show visszafejtős módon készült alkalmazás megborul, az az így jártál kategória. És igen, valamennyi (!) felhasználási feltételek dokumentumban de facto alap, hogy a szolgáltató jogosult egyoldalúan megváltoztatni. Gondolj bele, ha nem így tenné pubélikussá a szolgáltatását, akkor az első változtatáskor valamennyi(!!!) felhasználótól hozzájárulást kellene kérni. Egyébiránt meg azzal, hogy használod, elfogadod az aktuális feltételeket:
 

 

Ha nem értette meg a Szerződést, vagy a Szerződés bármely részét nem fogadja el, nem használhatja a Szolgáltatást."

"A rendelkezésére bocsátott Szolgáltatást mindaddig elérheti és használhatja, amíg betartja a jelen Szerződést és vonatkozó jogszabályokat. A Tartalmakat személyes, nem kereskedelmi céllal tekintheti és hallgathatja meg."

A Szolgáltatás használatára az alábbi korlátozások érvényesek. Az alábbi tevékenységek nem engedélyezettek:

[...]
2 A Szolgáltatás funkcióinak megkerülése, kikapcsolása, csaló módon történő használata vagy egyéb módon történő befolyásolása (vagy ilyen tevékenységekre való kísérlet), beleértve a biztonsággal kapcsolatos funkciókat, valamint azokat a funkciókat, amelyek (a) megakadályozzák vagy korlátozzák a Tartalom másolását és egyéb módon történő felhasználását; vagy (b) korlátozzák a Szolgáltatás vagy a Tartalom használatát;

 

Egyébként 2018-ig visszameve:
https://www.youtube.com/t/terms?archive=20180525

ott van benne, amit hiányoltál:

 

YouTube reserves the right to make changes the Terms from time to time, for example to address changes to the law or regulatory changes or changes to functionality offered through the Service. Therefore you must look at the Terms regularly to check for such changes. The modified version of the Terms (the "Modified Terms") will be posted at https://www.youtube.com/t/terms or made available within the Service (for any modified additional terms). If you do not agree to the Modified Terms you must stop using the Service. Your continued use of the Service after the date the Modified Terms are posted will constitute your acceptance of the Modified Terms.