( dorsy | 2022. 08. 15., h – 12:48 )

Alátámasztás esetleg? < ott van a hozzaszolasban lejjebb, csak olvasni kell tudni
Már megint konkrét adatok nélküli bagatellizáció. Mi lenne, ha végre be is bizonyítanátok ezeket az állításokat, hogy hány embert fog érinteni? < Már megint konkrét adatok nélkül vagdalozol. Mi lenne, ha végre be is bizonyitanad ezeket az állításokat, hogy hány embert fog érinteni? :)
Miért ne telepíthetne, ha az is elég a taszkhoz? < mert home windowst nem telepitunk ceges kornyezetbe, azert...
Nem én vagyok a téma, még mindig, bár már megint próbáljátok affelé terelni. Érvek elfogytak? Ja, nem, nem is voltak. Inkább ti lépjetek ki az echo-chamberetekből. < ott vannak feljebb, csak olvasni kell tudni es ertelmezni a dolgokat a vilag kontextusaban, nem csak vagdalkozni, hogy elofordulhat az univerzumban ilyen es alatamasztani szamokkal.
De azért csináljátok... Amúgy tény, ti a semmiről beszélgettek. Csak lökitek a sódert, hogy de edge case, meg konvergál a nullához, meg jó eséllyel, meg kevés, meg mittudomén...de semmi adat. < ezt varjuk toled, soha egy darab szamot nem irtal le egyik threadben sem, velem ellentetben egy darab tesztet soha le nem futtattal, tobbszor is kertem. :)
latod, pont ezek azok a korok amit senki nem akar lefutni, mert faraszto es gyakorlatilag a semmirol beszelgetes.
mar csak egyet nem ertek, hogy a francba jon ide a win11, mikor a tema az, hogy hany eve hasznalsz windowst. ha mar ezzel jottel a "windowsfikazo" threadben. jabocs, ha Te csinalod nem baj, ertjuk :D
ha megvannak a szamok, beszelgethetunk tovabb, addig utalkozz magadban kedvedre :)