( TCH | 2022. 08. 14., v – 23:34 )

te

Alátámasztás esetleg?

rossz a kerdesfelteves is. a kerdes az, hogy hany ilyen ember fog sajat maga w11home-ot telepiteni egy kompatibilis modern gepre, konvergalunk a 0-hoz. arrol nem is ejtunk szot, hogy akkor honnan lesz neki telepito mediuma hozza.

Már megint konkrét adatok nélküli bagatellizáció. Mi lenne, ha végre be is bizonyítanátok ezeket az állításokat, hogy hány embert fog érinteni?
Sz*rk: alámszerkesztettél. Mégis honnan lenne telepítő médiuma: megveszi.

ez a kerdesfelvetes is alapbol rossz, mert egy ilyen halozatban jo esellyel nem legalis w11 home-ot telepiteni, pro-ban meg nem koteles pistike online accountot letrehozni.

Miért ne telepíthetne, ha az is elég a taszkhoz? Nem csak hi-tech cuccok lehetnek egy ilyen hálón, hanem akármilyen célgép, vagy sima desktop gép is. Beszédes a "jó eséllyel" kitétel is, azaz, hogy bizonyítani azt nem tudjátok, csak megint axiomatikusan kezelitek.

kicsit ki kene lepned ujfent a burad alol es a dolgokat a valo vilag kontextusaban vizsgalni, nem csak odaig eljutni, hogy letezhet az univerzumban ilyen :D

Nem én vagyok a téma, még mindig, bár már megint próbáljátok affelé terelni. Érvek elfogytak? Ja, nem, nem is voltak. Inkább ti lépjetek ki az echo-chamberetekből.

na, ezek azok a korok amit senki nem akar lefutni, mert faraszto es gyakorlatilag a semmirol beszelgetes.

De azért csináljátok... Amúgy tény, ti a semmiről beszélgettek. Csak lökitek a sódert, hogy de edge case, meg konvergál a nullához, meg jó eséllyel, meg kevés, meg mittudomén...de semmi adat.