( doc | 2022. 08. 11., cs – 12:27 )

ez erosen user errornak tunik :) mi az a "mas" amit szeretnel? szokijeloles, szotari definiciok ezek jellemzoen duplaklikk es tarsaik.

"Mac alatt keresni, olvasni, konfigurálgatni vagy tanulni kell, hogy alapvető dolgokat tudjak csinálni vele." - egyaltalan nem kell. Ismet: mi az az 'alapveto' dolog amit csinalni akarsz vele? En egyetlen dolgot szoktam beallitani uj Mac-nel, hogy harom ujjal meg tudjam fogni es huzni az ablakot, minden mas szerintem szenzacios.

 

"beállítanám, hogy úgy működjön, ahogy alapból kellene működnie." - vagyis letiltanal a sima balklikken kivul mindent? :D

 

"mitől lenne a világ legjobb touchpadje" - jo kerdes hogy pontosan mitol. A merete az egy nagyon fotos szempont, igen, mostanaban a tobbi gyarto is kezdett mar utana menni, par eve meg tenyleg a tenyernyi MacBookos touchpad allt 'versenyben' a belyeg meretu kis vackokkal. De ennel sokkal tobbrol van szo, kezdve a feluletminosegtol (mennyire legyen erdes/csuszos, stb) az ujjak, a kurzor kezeleseig, rengeteg kis aprosag van.

 

Tenyleg nagyon kivancsi lennek hogy mi is az amit szeretnel a touchpaddel es szerinted rosszul mukodik. Felre ne erts: nem kioktatni vagy lehurrogni akarlak, csak egyreszt kivancsisag, masreszt valoszinuleg nagyon egyszeru valaszok vannak az altalad fel sem tett kerdesekre :)