( gee | 2022. 08. 11., cs – 11:37 )

Igazad van, a touchpad nem mechanikailag szar, csak felhasználói szemmel nézve nem működik jól. Ha az asszony gépén a sima bal klikken kívül bármi mást akarok, egy csomó olyan dolog történik, amit nem akarok. Kijelöl szavakat, szótári definíciókat hoz fel, stb.

Erre már mondták mások, hogy igen, de ezt be lehet állítani. Csak míg Windows és Linux alatt telepítés után egyszerűen csak jól működik, gáz, hogy Mac alatt keresni, olvasni, konfigurálgatni vagy tanulni kell, hogy alapvető dolgokat tudjak csinálni vele.

Mivel az asszony gépét ritkán használom és nem akarom elállítani az ő beállításait, ezért minden egyes alkalommal csak a bosszankodás van. Számomra a Mac touchpadjéhez ez az élmény fűződik.

Ha saját MacBookom lenne, bizonyára egy-két nap hajtépés után fognám, feltúrnám a netet, és beállítanám, hogy úgy működjön, ahogy alapból kellene működnie.

Amúgy azt nem tudom, hogy mitől lenne a világ legjobb touchpadje. Azért, mert nagyobb? A méretén kívül nem vettem észre semmi lényeges különbséget pl. a saját laptopom touchpadjéhez képest.