( TCH | 2022. 08. 09., k – 17:48 )

Egyetértenek veled? Biztos vagy benne? Vagy csak nem mondanak neked ellent? A kettő nem ugyanaz.

Most gyűjtsem össze, hogy hányan mondták még rajtam kívül a topikban, hogy a windows 10 és 11 egy fos, hogy hányan osztották meg a vele kapcsolatos kálváriájukat?

Ha gondolod csinálj róla egy szavazást, egy ellenszavazat máris van.

Sajnos trey bekapcsolta a regisztráció nélküli szavazás lehetőségét, úgy pedig bármilyen irányból szét lehet spammelni...ha nem lenne így, már rég kiraktam volna ilyen szavazásokat, hogy hányan szeretik/utálják a winfost en-bloc és per-verzió (sic).

Nem tudom feltűnt-e neked a honlap neve?

H(ungarian) U(nix) P(ortal) => Nem H(ungarian) W(indows) P(ortal)!!!

Még az se számítana semmit, ha mindenki egyetértene veled. A Windows megítélésében ez az oldal se nem reprezentatív, se nem mértékadó. Hogy még egyértelműbb legyek => Sz@rt se számít az itteniek véleménye a Windowsról.

Gratulálok, csak a következő ostobaságokat/logikai bukfenceket sikerült abszolválnod:
- Az, hogy ez egy UNIX portál, az nem jelenti, hogy akik itt vannak, azok mind UNIX userek, akik nem értenek a winfoshoz és nem tudják helyesen megítélni, hogy mekkora fos.
- De az, hogy valaki UNIX user, az egyébként szintén nem jelenti, hogy nem ért a winfoshoz és nem tudja helyesen megítélni, hogy mekkora fos.
- Az, hogy valaki UNIX user, az végképp nem jelenti azt, hogy winfos témában ne számítana a véleménye.
- És a legnagyobb ostobaság: nem te döntöd el, hogy kinek számít a véleménye. Te ugye "liberális" vagy, hogy így gondolkodsz, hogy csak így, önkényesen kizársz embercsoportokat a szabad véleménnyilvánításból? (És de, ezt tetted, mert ha valakinek nem számít a véleménye, akkor hiába mondja el, olyan, mint ha el sem mondta volna.)

Sz*rk: Jaj, ezt el is felejtettem: ha akik itt - egy UNIX portálon - írkálnak, azoknak a véleménye nem számít winfos témában, akkor a tiéd se számít? Te is ide írkálsz. Vagy csak azoknak a véleménye számít, akik felszopják a mikrofost?

A fröcsögésed amúgy baromi idegesítő. Ezzel csak elijeszted a kezdőket.

Én? Én a mikrofost meg a winfost szidtam. A windózjúzerek meg engem. Ki fröcsög itt? Ki ijeszt el itt kit? (Sz*rk: Apropó idegesítő: így te fogsz agyvérzést kapni, ha ennyire felidegesíted magad, hogy valaki szidni meri a szent céget...)

Nem neked szólt a hozzászólásom, de ha már bizonyíték:

https://ranking.gemius.com/hu/ranking/systems/

A market share mire is bizonyíték? Az ég egy adta világon semmire sem. Ez egyfelől az "együnk tehénszart" "érv", ami nem érv. Az én adagomat megeheted. Másfelől ez pedig hatalmi pozícióból való "érvelés", amikor valaki ex-katedra kijelenti, hogy minálunk a hatalom (piaci többség), úgyhogy nekünk van igazunk. Te ugye "liberális" vagy, hogy így gondolkodsz, hogy pusztán egy csoporthoz tartozásod miatt felsőbbrendűnek képzeled magad?

Ja és nem kell válaszolnod. Magaddal fogsz beszélgetni.

Get real. Ameddig válaszolsz, addig veled beszélgetek, ha meg nem válaszolsz, akkor meg nem fogok beszélgetni.

Ha valakinek itt elszakadt a kapcsolata a valósággal, az te vagy.