( TCH | 2022. 08. 02., k – 09:24 )

windows fikazason kivul esetleg erdemben valami mas? mondjuk tenyleg kiprobalni egy modern, nem 8 eves OS-t hddrol? ja, azt mar nem akarsz? bocs! ha ez megvolt, akkor beszelgethetunk tovabb.

Írtam egy csomó mindent a windowsfikázáson kívül és a windowsfikázást is alátámasztottam. A lesöprésen és az ignoráláson kívül esetleg érdemben valami más? Ja persze, lovaglás a "modern" kitételen és az érveim teljes figyelmen kívül hagyása. Majd, ha végre felfogtad, hogy ugyanazt a környezetet használtam HDD-vel, mint, amit most és ez modern környezet, majd akkor beszélgethetünk tovább. Egyáltalán: modern === bullshit. #define modern A TDE a régi KDE3 továbbfejlesztése, 15+ éves alapjai vannak és mégis a legfejlettebb, vagy a második legfejlettebb DE, ami csak van Linux alá. Mainstream felszopás, pszeudoprogresszió-felszopás...undorító.

Ja, egy kérdés: ha van virtuális (és "MODERN") Linuxom/BSD-m (virtuális) HDD-re telepítve, úgy, hogy a lemezkép is HDD-n van (az összeset ott tartom), az megfelel neked? Csak mert az is gyors.

hogy ertsd: ugy tolod a HDD-kurvajo mantrat, hogy Te sem teszed a fentit mar 8 eve, akkor mirol beszelunk? :D hint: nagyjabol korrelal azzal mit irtam is fentebb, kb. 6-8 eve nem lenne szabad semmilyen OS-t hdd-re tenni, foleg nem egy 10 evnel nem regebbi gepen, mert szar es olyan bottleneck a rendszeren, amit az ellensegemnek sem kivanok :)

8 évvel ezelőtt is ezt a környezetet használtam. Sokadjára írom le.

c=+4-em mikor megvolt, akkor is ugyanez ment, csak en arra voltam rohadtul irigy akinek nem a 1531-gyel kellett baszakodni, es nem negyed ora volt egy nagyobb szoftver betoltese, nem kellett tekergetni/csavargatni/szamlalot nullazni es barmikor tudott menteni anelkul, hogy oda kellene tekernie az ures helyig...
annal mar csak az volt jobb/menobb/gyorsabb, ha volt SolidStateCartridge-od! :D
ha ebbol sem jon le hogyan korrelal a user experience vs. storage speed/latency, akkor nem tudom mit kellene meg mondanom :) biztos a commodore egy szar volt, meg a szoftver volt bloat -.-' :D

Almát a körtével. Nyilván sokkal gyorsabb lesz az access a SSD-n a seek latency nélkül, de az állításod nem ez volt. Te azt állítottad, hogy a Linux HDD nélkül használhatatlan szar. Na, ez a baromság. A windóz a használhatatlan szar. HDD-vel, vagy anélkül.