( TCH | 2022. 08. 01., h – 17:07 )

Egyrészt, ugyanazt a "MODERN" (LOL) DE-t használom, mint HDD-vel: a TDE-t; a KDE 5-öt leszámítva (?) többet tud, mint bármelyik DE. Másrészt, ugyanazt a Debiant (Devuant) használom, mint előtte HDD-vel. Harmadrészt, a Linux egy kernel, nem ekvivalens egyik disztróval sem. Negyedrészt, ne terelj: hogy jöttek a képbe a "MODERN" disztrók, amikor a windows 10 2015-ös, még öregebb, mint az említett Ubuntu 16.04; hogy jöttek képbe a "MODERN" disztrók, amikor a linkelt blogposztban a winfos már akkor fos volt, a Linux meg nem? Ötödrészt, sírni itt a winfosfanok sírnak, hogy "jajmámeginbáncsákawindóztpedignemisszardehamégisakkoralinukszisaz". De. A windóz szar. És egyre szarabb. És noha az speciel igaz, hogy a Linuxok is egyre szarabbak lesznek, ez egyrészt a winfos szarsága kapcsán irreleváns, másrészt a konkrét állításodat tekitnve (HDD) bullshit is. A windóz sokkal szarabb, mint bármelyik Linux. És ennek a HDD-hez semmi köze.

És nem a HDD felett járt el az idő, hanem egyrészt a windóz felett, másrészt meg a tehetségtelen programozók pszeudoprogresszív bullshitje felett, hogy az irdatlanul és indokolatlanul lebutított szoftverek irdatlanul és indokolatlanul megnövekedett erőforrásigényét megpróbálják a haladással (ROFLMAO) megmagyarázni.

konkrétan linkeltem hivatalos állásfoglalást miszerint az MS már jó ideje próbálja seggberúgni azokat a gyártókat, akik HDD-vel árulnak gépeket. Hova mutassak még valamit? Minek? :D

Ne fölényeskedj. Nincs mire. Azt állítottad, hogy a Linux is szar HDD-n és erre nem mutattál semmit, miközben ott hevert a blogposzt, ahol fekete fehéren le volt írva a tapasztalat, hogy nem volt az vele. No comment.