( willy | 2022. 08. 01., h – 12:31 )

Teljesen jól mondta az illető. Csak jól kellett volna érteni. Annyit ér, amennyiért el tudja magát adni a munkaerőpiacon. Ha lófaszért tudja eladni magát,

Miért mindig magadból indulsz ki? Nincs olyan ismerősöd aki nem Nyugat-Magyarországi ?  Értsd meg,  ahhoz hogy érvényesülni tudj költöznöd kell. Még ma is. Régebben még jobban így volt. Költözés pedig nem csak pénz kérdés. Sokszor egyéb tényezők fontosabbak.

 Vicces. Másfél milliót kereső Food Pandások, akik havi 50 ropival letudták az összes költségüket

Egyrészt, én sehol nem hallottam, hogy holnap ne lehetne valaki valamiért "Food Pandás" (gondolom itt futárra gondoltál). Ergo az út mindenki számára nyitott. Itt nincs semmilyen "egyenlőtlenség". Persze nem akar mindenki futárkodni, meg nem is lenne jó (de persze a KATA-sok 90%-a sem futár). 
Amellett a számaid picit túlzóak mert ha valamikor valamire hivatkozol akkor jó ha a median(X) függvényt használod, de ha nem akkor legalabb az atlag(x)-et illene, de semmikepp nem a max(x)-et ami nem fedi le azt amiről beszélsz. Nálam volt, hogy a túlóra pénz meghaladta az alapfizut... ha érted az összefüggést.