( Pene | 2022. 07. 07., cs – 18:23 )

Eleg sok webshopot csinaltam mar cms-sel is, talan drupal5+ubercart volt az elso,de a fenti igenylistad alapjan en is a wordpress+woocommerce-t ajanlanam. Sot,mivel a wordpress es pluginjai mar automatan is tudnak frissulni,akar ezzel sem kell bajlodnod (persze van benne minimalis riziko). Ha minimalisztikus oldalt/shopot csinalsz,velhetoen nem lesz gond ezzel sem,de akar mehetsz a kezi frissites+elotte backup iranyba is (ez hasznalt pluginonkent egy klikk + a webhosting admin feluleten is egy a frissites elott).

Azert is ezt ajanlanam,mivel sok tarhelyszolgaltato fillerekert ad olyat,ahova par klikkel telepitheted az admin panelrol a wordpresst a tarhelyedre,utana meg a wp-be belepve meg 1-2 klikkel a kello pluginokat. Ez it-ban kevesbe jartasok szamara is mukodo modszer. Az egyik volt ugyfelemnel hasonlo van hasznalatban a mikrovps-en,de ahogy latom pl. a rackforest is ad ilyet kevesebb mint evi 5k HUF-ert: https://rackforest.com/szolgaltatasok/webtarhely/

Ezzel meg tudod azt csinalni,h a joomla oldaladnal egy menupontkent felviszed a shop.example.com-ot, az atvisz erre a wp+wc-alapu oldaladra,es meg is vagy. Ha nagyon akarod,bizonyara az is egyszeruen osszehozhato,hogy egy joomla blokkba valami automatan generalt rss feedbol behivatkozd a shopodon talalhato termekeket.

Szerk.: Az SSL temadban levo problemad is ingyen megoldodik egy ilyen tarhely hasznalatakor,mivel ingyen kapod a https certet.

A shoprenter szerintem neked way too much,es vicces modon en is csalodtam bennuk,pont az elozo heten. Szinten ismeros shopja (nem en csinalom), de eleg gany,lassu, a support meg "fura".