( Oregon | 2022. 07. 07., cs – 08:59 )

Vagyok annyira patrióta és elvárom azt is, hogy a hazánkat hazai cégek építsék és üzemeltessék. Számomra ez stratégiai kérdés és mindennek az alapja, amiből szerintem nem szabad engedni.

Jön a kérdés, hogy kik legyenek ezek a cégek? Te kit bíznál meg vele? Akit ismersz vagy egy vadidegent? A tét a hazád és az állásod. Kit választanál? Olyat aki jogilag simán kibújik a felelősség alól, vagy olyat akire rászólsz és igazodik? Magyarán: ugyanezt csináltam volna kis gondolkodás után, mint a kormány. 

2010 előtt kapták a haveri cégek az ingyen pénzt (vissza nem térítendő)
2012 után érdem szerint kaptak a cégek, a mérlegük és eredményük alapján HITELT amihez adott az állam kamattámogatást. Ez nekem holy holy Orbán Viktor!

Miért is? Sokkal olcsóbb így a pénzelosztás. Jó helyre kerül. Nincs korrupció, mert versenypiaci szereplők adják a pénzt az állam csak a kamattámogatást.

Tudom, hogy minden balos lelkű azt szeretné látni, hogy mindent ellopnak, de kurvára nem. Pont most épül az ország. Menj csak végig Budapesten (én azt ismerem). Minden külföldi ismerősöm ámul, hogy mi történt itt az elmúlt 10 évben.