( asch | 2022. 07. 05., k – 17:01 )

Tényleg vicces. Schifferrel az a baj, hogy túl tisztességesen védi a liberalizmus értékeit. Tisztelem ezért. Ha valami csoda folytán ő kerülne hatalomra és amit most képvisel azt is csinálná valóban, azzal elégedett tudnék lenni. Azzal együtt, hogy a politikai spektrumnak másik pontján állok. Olyan ő amilyennek egy normális baloldali ellenzéknek lennie kellene. Amire azt lehetne mondani, hogy igen ez a mi ellenzékünk, de nem az ellenségünk.

Jól példázza azt amit Musk is nemrégen kitweetelt, hogy nem ők lettek széljobbosak, hanem a világ vált szélsőségessé körülöttük.

Külön vicces, hogy tudtommal az hozta Schiffert és Toroczkait egy műsorba, hogy mindketten ellenzik az egészséges emberek kényszer-kezelését kísérleti szerekkel. És ezért nácizzák le őket. Értitek? Rémlik még valakinek az, hogy mi volt a Mengele elleni vád annó?

Az amerikai Népszava hozta a formáját ezzel a cikkel, komolyan mondom a topik indítóban azt hittem, hogy ez valami kifigurázás, de nem, az idézet tényleg benne van a cikkben. LOL