( doc | 2022. 07. 05., k – 15:12 )

Igen, ideges vagyok, felbasz az ontelt idiotizmus amivel toljatok a partpropagandat.

"Tanároknak (fizetnek téged ezért?) 30 nap szabadágról hadováltál" - mar megint nem... "Erto olvasas", ahogy irtad. Meg is magyaraztam hogy milyen 30 napra gondoltam, ha mar nem esett le (bar teny hogy ez felreertheto lehetett): " arra utaltam hogy egy atlagos munkavallonak kb 30 nap fizetett szabadsaga van egy evben", ezt, es ennek a felhasznalasat hasonlitottam ossze a tanarokkal, akik UGYANEZT a kb 30 napot csak nyaron vehetik ki.

 

Az a "46 szabadsag" meg qrvara nem 46:

"Demagóg hülyeség (épp ideje lenne végleg elfelejteni) ezt a 70 nap pedagógust megillető szabadságot! Felejtsük már el azt, hogy a pedagógusnak “legkésőbb július 1-jén elkezdődik a nyári szünet”, mert ez idén például július 5., így ez a szünet “legalább augusztus 20-ig”, véletlenül sincs 30 nap, mindjárt csak 25. A kedves ismerősöm szerint ehhez “hozzá jön” további 15 nap az őszi, téli, tavaszi szünet miatt. Ehhez képest őszi szünet 5 nap (halottak napját ne számítsuk, mert az mindenkinek szabad), a téli szünet (a két ünnep között) elvileg 4 nap, amiből a pedagógusokkal előtte két szombaton ledolgoztatják a szenteste napját és a szilveszter napját (!), azaz a valóságban ez 2 nap, a tavaszi szünet csak a nagypéntek előtti csütörtök és a húsvét utáni kedd (nagypénteket és a húsvétot szintén ne számoljuk, mert azt mindenki megkapja), tehát ez a “szünet” valójában 2 nap. Adjuk össze: 5 + 2 + 2 = 9. Még csak véletlenül sem 15! Tehát a “kimutatott” 45 nap pedagógust megillető nagy-nagy szabadság (amit a köznép kő-bunkó része eleve teljes három hónapnak gondol) az a valóságban eleve nem több, mint 34 nap. A kedves ismerősöm abból az előfeltevésből indult ki, hogy “egy 35-40 év körüli, kétgyerekes szülőnek 30 nap szabadsága van egy évben” és ehhez viszonyítva “kimutatta” hogy ennél a pedagógusoknak “15 nappal (azaz három munkahéttel) több” van. A valóság ezzel szemben az, hogy ez a “15 nap” legfeljebb 4 nap, nem egészen egy munkahét. Ez lenne az a “híres-neves, kurva nagy tobzódás a szabadságban”. Ezt kellene végre tudatosítani az elhülyített társadalomban, akik ezt az egyszerű pár tételt sehogyan sem bírják dekódolni és még mindig izomból “háromhónapoznak”."

 

" munkavállalóknak, akiknek max. 45 éves korára lesz 30, simán behúzod a 30-at. Szégyelld magad ezért :D"

43 eves vagyok, 36 nap eves szabadsagom van, egyaltalan nem szegyellem magam. Utalsz, mi?

BTW 37 evesen 2 gyerekkel (ami megintcsak tokeletesen lefedi az "atlagos munkavallalot" akirol beszeltem) mar jar az evi 30 nap.