( zZsOlTi | 2022. 07. 04., h – 11:31 )

"Én sosem akartam a call historyt átirni."

Én utálom hogy végtelen a history. Elég lenne kontakt alapon az utolsó hívást megtartani azért, hogy onnan gyorsan vissza tudjam hívni. Androidon ki lehetett gyepálni egy keresés -> törléssel. De talán opció is volt, hogy mennyit tartson meg.

Pár kivételtől eltekintve ugyanaz a 10-20 kontakt van a historyban többszázszor (ráadásul ki-bejövő). Nem érdekel, hogy gipszjakab 1 éve mikor hívott (vagy én mikor hívtam), ha egyszer minden nap beszélünk. Nekem nagyon hiányzik egy olyan beállítás, hogy mondjuk minden kontakthoz csak Xdb ki-és bejövő hívást tartson meg. Az is hiányzik, hogy semmilyen módon nem lehet csoportosítani, filterezni stb. Kevésbé zavarna a végtelen sok bejegyzés, ha mondjuk össze lehetne csukni per kontakt alapon. 

"tök jó hogy a messenger vagy viber voip callok is benne vannak a call historyban."
Tök jó, csak erre is betennék egy opciót és/vagy csoportosíthatóságot, fület, akármit. Hogy legyen lehetőségem _ne_ ömlesztve nézni.

A harmadik dolog, ami még nem került szóba, de kicsit ide tartozik:
nincs lehetőség 2022-ben a piac egyik legdrágább okostelefonjában blokkolni a callerID nélküli (ismeretlen szám) hívásokat. Csak ismert -számmal mentett- kontaktot lehet blokkolni.