( end | 2022. 06. 30., cs – 07:59 )

"Hiába bukott meg.."  -  Meggyőződésem, hogy ez is a hatteres hálózatok "érdekvédelmi" munkájának eredménye. - Bár, az már igaz, soha nem olvastam erről tényfeltáró cikkeket. :)

De ez a folyamat amelyben a globál-pénz megkeresi a megfelelő, akár hazaárulásra is alkalmas embereket, és pozícióba juttatja ez Európában már az utóbbi 100 évben folyamatosan zajlik. (Egy MS Bill Gates, aki évekkel előbb már felkészült a pandémiára, ne figyelt volna arra, hogy azok a projektek, amelyek a Windows használatát kérdőjelezik meg, így vagy úgy, nehogy már sikeresek lehessenek. (Ezeket valahogyan mindig sikeresen elgáncsolták.) "Komoly számszaki bizonyítékok" megfelelő asztalokra juttatásával. (Hasonlatosan megy ez a "valakik által" megrendelt jogállamisági vizsgálatok "komoly" dokumentumaira.)

Pedig a szoftvert, - legyen az bármilyen, ha dolgoznia kell vele, - minden felhasználó előbb utóbb megtanulja kezelni. Arra nem lehet hivatkozni, hogy ez nehéz lenne. Miközben a Linux a telepítési-frissítési rendszerével hosszú éveken keresztül a legstabilabb operációs rendszer. Akár évekig sem kell hozzányúlni, ha egyszer jól beállították. Bekapcsol-kikapcsol és közötte csak használni kell. Adott, nem gyakran változó, naponta ismétlődő feladatok végzésére a legideálisabb. Adott esetben erre biztosan jobb mint egy Win10. (Most a telemetriás-adattolvaj-reklámszórásos "játékait" ne is vegyük elő.)

(Egyszerűen csak azt tudom elképzelni hogy néhány "semmirekellő, semmihez sem értő" vezető, aki nem hajlandó megtanulni egy rendszer adott korlátok közötti használatát, az a pozíciójánál fogva sikeresen "kerékbe töri" a hivatal Linux alapú működtetését. - Mindenféle mondvacsinált okokra hivatkozva. Jól jönnek a "hálózati ügynöki pénzek", és a "sorosféle alapítványoktól" származó egzisztenciális támogatásról szóló ígéretek ezért cserébe.)

Ezek a "globalista világhatalmi mániások" lépésről lépésre tesznek mindent a süllyesztőbe, ami érték, emberi és nem illik a pénzkeresési modelljeikbe.