( TCH | 2022. 05. 29., v – 11:44 )

Vagy kapitulálni akartak, vagy voltak még feltételeik. A kettő együtt nem megy.

WTF? Nincs kapituláció feltételekkel, csak feltétel nélkül? Dehogynem megy együtt.

A másik, hogy erről még nem értesítették az amerikaiakat, csak az oroszokat (bár állítólag Churchill és az angol titkosszolgálat tudott róla, de ezt azért elég nehéz ellenőrizni.)

Ez meg spekuláció. Spekuláció mentén dobáljunk atomot?

Az USA nem fenyeget senkit, aki nem fenyegeti őt, vagy hajt éppen arra, hogy fenyegethesse. Szerintem ez eléggé reasonable.

Ennyi erővel Putyin sem fenyeget senkit, aki nem fenyegeti őt, vagy hajt éppen arra, hogy fenyegethesse, hisz a NATO tényleg körbevette bázisokkal Oroszországot.

Azt látták, hogy ugyanazt csinálja, mint az addigi szőnyegbombázások, csak olcsóbban.

Dehogy ugyanazt. Nincs az a szőnyegbombázás, ami felér egy nukleáris csapással. A városok szőnyegbombázása elsősorban az épületeket pusztítja, mert azokat tudják célbavenni vele, az embereket nemigen, csak kapnak azok is. Az atomcsapás viszont mindent és mindenkit is visz. Az tényleg nem jó semmi másra, mint tömeggyilkosságra.

Ja, de akkor azok a bombák vagy már (Trinity test, 1db), vagy még nem léteztek. Szóval az eszkaláció esélye pontosan 0 volt.

Honnan tudod, mennyi volt nekik raktáron? BTW, mennyiből állt újabbakat építeni? Semennyiből, hiszen építettek is.

Szóval akkor volt egy kép (+ caption), aminél a BBC egyszer hazudott vagy tévedett.

Nem. Nem volt egy, hanem egyet linkeltem be én. És egy másikat a Bild-ről, amit állandóan le akarsz söpörni, hogy "deazanémetblikk", de nem fogom hagyni, senkit nem érdekel, hogy az a német Blikk; nyugati médium, aki ordas nagyot hazudott.

A TASzSz-ból meg amióta híreket nézek (na jó, elismerem, hogy ez kb. 1986 óta van), csak a hazugság folyik.

Pont, ahogy a nyugati médiából is. A média mindenütt a regnáló hatalom szócsöve.

Ha ugyanúgy hazudnának, szerintem se lennének jobbak.

És mivel csinálják is, így nem is jobbak.

Reméljük, egyszer majd kiderül, melyikünknek van igaza. Nem vagyok meggyőzve.

Nem is leszel sose meggyőzve. Te hinni akarsz a nyugati médiának.

Belinkeltél egyet.

Kettőt. Nem fogod bullshittel lesöpörni a másikat. De tessék: a BBC-nek egész történelme van fake news-zal: https://www.aljazeera.com/opinions/2018/11/23/when-the-bbc-did-fake-news/

Nem hihető számomra, hogy van legalább ezres nagyságrendű nyugati hírforrás, olyan emberek kezében, akik egymással kb. semmiben sem értenek egyet, de ebben hirtelen összezárnak. Az egyik banda kőkonzervatív (mondjuk a The Times), a másik a szociáldemokráciát is balról előzi (Guardian), a harmadikban simán lehet az 5. oldal írója kőkonzervatív, a 7-ediké pedig a legnagyobb liberális, akik elveszekednek egymással (Spiegel), de ha az orosz-ukrán háborúról van szó, akkor hirtelen összezárnak.

Nem nekik kell egyetérteniük, senkit nem érdekel az ő véleményük. Ők parancsot teljesítenek. Az elit parancsait. Ha az parancsot ad, akkor zárnak össze.
Aztán, nézzük tovább. A BBC megbízhatatlanságára és szavahihetetlenségére már kaptál egy példát, meg egy egész történelmi listát. Nézzük a többit, amit írtál. A Times maga ismerte be, hogy kamuzott. A Guardian is bukott már le vele. Spiegel? Arról már külön tudományos tanulmány is van, hogy mekkora fake news gyár az egész. Az egyik sztárriporterükről ők maguk ismerték be, hogy évekig gyártotta zsákszámra a fake news-t.

Tessék. Mindegyik általad referált médiumról kiderült, hogy egy koszos hazugsággyár. Mit szeretnél még? Ébredj már fel. A média hazudik. Nem csak Oroszországban. Mindenütt. A média a regnáló elit szócsöve. Nyugaton pedig az amerikai gazdasági elit regnál.