( TCH | 2022. 05. 28., szo – 23:33 )

Más becslések szerint még azért elesett volna néhány tízezer amerikai katona, mire Japán megadja magát.

Tekintve, hogy már kapitulálni akartak, csak még feltételeik voltak, aligha.

Bizonyos feltételekkel, de nem. Az NPT-szerződésben résztvevő országok számára az USA bejelentette, hogy nem mér rájuk első csapást, csak tömegpusztító fegyver bevetésére való válaszul (2010). Tehát, ha neked nincs atombombád és nem is csinálsz, vagy van, de van no first use policy-d, akkor rád nem fognak első csapást mérni (vagy hazudtak, de amióta ilyesmiket ígérnek, azóta tartják is).

Tehát az USA folyton fenyeget másokat az atommal, de megideologizáljuk, hogy ez miért nem számít fenyegetésnek.

Ott nem ért embert a dolog. A fallout hosszú távú következményei felméréséhez meg még hiányzott a hosszú táv.

Azt látták mit csinál a bomba. Nem csak a sugárzás számít.

Aszondod, hogy félni kellett, hogy valaki válaszol nekik az ő saját, már felrobbantott kísérleti bombájukkal, vagy mi?

Nem. Azt, hogy nem csak kettő bomba volt, ahogy te állítod. Kettőt dobtak le csapásként, de több kísérleti robbantás is volt előtte, meg utána is.

Az egy előző posztod volt, valami épületről, ami nem ott van, ahol megírta a BBC meg a német blikk.

Nem. Kurwára nem. Olvasd el megint. A BBC behazudta, hogy azt az épületet a ruszkik ágyúzták szét Harkovban, miközben az ukránok voltak Donyeckben és épp oroszok voltak az áldozatok. A német Blikk meg nem ezt csinálta, hanem egy kínai ipari balesetet beállított, mint pusztító orosz bombázást.

nem állítom, hogy sosem hazudnak, nincsenek ilyen illúzióim, csak azt, hogy azért még mindig jobbak, mint a ruszkik, méghozzá nem kicsit

Ha ugyanúgy hazudnak, akkor nem jobbak.

a következőben meg hoztál 2 állítást, amit az oroszok mond(hat)tak (volna) és tízet, amit a nyugatiak mondhatta volna, és abból akartál arra következtetni, hogy az egyik kutya, másik eb.

Nem. Már megint félre, meg belemagyarázol. A linkek voltak az alátámasztás, hogy egyik kutya, másik eb. A példák nem arra szolgáltak, hogy következtetést vonjunk le belőle, hanem illusztráltam, hogy miért egy kurwa nagy bullshit az, hogy nézzük, hogy arányaiban ki mennyit hazudik, amikor ha valaki egyszer hazudik egy kurwa nagyot, az lehet sokkal rosszabb, mint a sok kicsi. Ennyi. Azt meg egyébként is csak te állítod váltig, hogy a nyugat kevesebbet hazudik, de alátámasztani még mindig nem támasztottad alá semmivel, sőt amit én hoztam bizonyítéknak, azt bagatellizálod, meg lesöpröd az asztalról (ld. még: német Blikk).

Nem, én úgy gondolom, hogy a nyugati hírek nagy része igaz.

Rosszul.

Ha pedig az elit azt akarja, hogy a sajtó igazat mondjon, annál már tényleg csak az lenne jobb, ha még ennyire sem szólna bele, de azért ez már egész jó.

Csakhogy az elit pont azt akarja, hogy a sajtó hazudjon, lásd a belinkelt nyugati fake news-t. A nyugati sajtó ugyanaz, mint a szovjet Pravda, csak épp az amcsi pénzemberek kezében.