( TCH | 2022. 05. 28., szo – 17:37 )

Egyrészt nem mészárolták (azt a szót arra használnám, amikor nem hadi tevékenységről van szó: nem azért találják el, mert éppen útjában van annak, amit el akarnak érni, hanem mert gyilkolhatnékjuk van, mint a ruszkik Bucsában (vagy az amcsik egyes vietnámi falvakban, ld. pl. a Látogatók (1972) c. filmet).

Szándékosan bombázták Bagdadot. A civil lakosságot. Hetekig. Ez mészárlás.

Nincs különösebben nagy véleményem a leírtakról (akár el is fogadom, hogy gyilkosok), de azt nem, hogy rosszabbak, mint Putyin. Pl. egyikük sem fenyegette az egész világot atomfegyverek bevetésével.

Putyin sem fenyegette az egész világot vele. Csak a NATO-t. És őket is csak akkor, ha odamennének. Viszont az amcsik az egyetlenek, akik tényleg be is vetették az atomfegyvert. És érdekes módon ezt is civilek ellen, nem katonai célpontok ellen. Tudod: Hirosima, Nagaszaki.

Nem. Pl. mert nem fújja ugyanazt. Az nem számít, ami igaz, az nem központi irányítás, hanem a dolgok normális menete.

Csakhogy nem igaz. A kamut fújják ugyanakkor, ugyanúgy.

Jaaa... példában lehet a nyugat meg a ruszkik egyik kutya, másik eb. Csak a valóságban nem.

Ezt a "cáfolatot" csak így ex-katedra? Forrást nem akarsz hozni rá? Én hoztam többet is, ami bizonyítja, hogy egyik kutya, másik eb. Vicces egyébként, ahogy itt dobálózol a valósággal, mert teljes reality check errorban vagy.

Ugyanez a másik megjegyzésedre. Az teljesen mindegy, hogy ki tudok találni 2 állítást, amit az oroszok mondanak / mondhattak volna, és 10 olyat, amit nyugaton mondhattak volna, és abban van egy, ami nagyon nem igaz. Az számít, amit ténylegesen mondtak is, mindkét oldalon.

Szemmel láthatólag képtelen voltál értelmezni az olvasottakat. A lényeg: nem csak az számít, hogy arányaiban ki hazudik többet. Ha mindkét fél sokat hazudik, akkor mind a kettő hiteltelen. És ha valaki sokkal durvább hazugságokkal áll elő, mint a másik, akkor megint más tészta, ha a másik arányaiban hazudik többet. BTW, te semmilyen bizonyítékot nem hoztál, hogy a ruszkik többet hazudnának, akár abszolút számokban, akár arányaiban, csak szajkózod. Ki itt a propagandista?

Ja, hogy a nyugati elit azt mondja, ami ezekben le van írva. Akkor megnyugodtam, jó irányban megyünk.

Egyrészt nem nyugati elit, hanem konkrétan amcsi elit. Másrészt meg nem az elit mondja azt, ami ezekben le van írva, hanem ezek azt írják, amit az elit mond, hogy írjanak le.