( rpsoft | 2022. 05. 28., szo – 17:18 )

Pont erről beszélek, hogy nincsenek, de mégis őket mészárolták.

Egyrészt nem mészárolták (azt a szót arra használnám, amikor nem hadi tevékenységről van szó: nem azért találják el, mert éppen útjában van annak, amit el akarnak érni, hanem mert gyilkolhatnékjuk van, mint a ruszkik Bucsában (vagy az amcsik egyes vietnámi falvakban, ld. pl. a Látogatók (1972) c. filmet).

Igen. Akkor konszenzusra jutottunk a kérdésben, miszerint ezek a héják közönséges tömeggyilkosok, akik semmivel nem különbek, mint Putyin, sőt, a leírtak alapján, még rosszabbak?

Nincs különösebben nagy véleményem a leírtakról (akár el is fogadom, hogy gyilkosok), de azt nem, hogy rosszabbak, mint Putyin. Pl. egyikük sem fenyegette az egész világot atomfegyverek bevetésével.

ha az összes nyugati médium egyszerre kezdi el fújni ugyanazt, akkor az szerinted nem ugyanolyan központilag irányított sajtó, mint a ruszkiké

Nem. Pl. mert nem fújja ugyanazt. Az nem számít, ami igaz, az nem központi irányítás, hanem a dolgok normális menete.

/facepalm
Példákat írtam. Egyik hírt sem a hírekből szedtem, csak felsoroltam párat, ami megtörténhet (esetleg tényleg meg is történt), meg két olyat, ami totál kamu volt. Példa. Tudod. Illusztráció
.

Jaaa... példában lehet a nyugat meg a ruszkik egyik kutya, másik eb. Csak a valóságban nem. Ugyanez a másik megjegyzésedre. Az teljesen mindegy, hogy ki tudok találni 2 állítást, amit az oroszok mondanak / mondhattak volna, és 10 olyat, amit nyugaton mondhattak volna, és abban van egy, ami nagyon nem igaz. Az számít, amit ténylegesen mondtak is, mindkét oldalon.

Bevallom, tévedtem. EZ volt az Ultimate Reality Check Error. Tudod mik ezek a lapok? Pravda á la Nyugat, az. Ezek az amcsi elit szócsövei.

Ja, hogy a nyugati elit azt mondja, ami ezekben le van írva. Akkor megnyugodtam, jó irányban megyünk.