( TCH | 2022. 05. 27., p – 19:02 )

Egyelőre nem te szabod meg én mire válaszolok.

Ne hazudj. Nem szabtam meg semmit. Kérdeztem, hogy nem akarsz-e válaszolni.

Azok az "kérdések" amit felteszel valójában nem kérdések "Te mit szólnál hozzá, ha a böngésződ Orbánra hivatkozva megtagadná tőled a böngészést, csak mert magyar vagy?" Hanem kérdésnek álcázott gondolatkísérletek amelyek nem biztos hogy működnek a valóságban.

Többféleképpen is feltettem a kérdést. Volt olyan is, hogy két feketét kiküldenek valahonnan, mert feketék. Az sem működne a valóságban? Amikor van olyan? BTW, miért is ne működne? Itt nem ez történt? Két orosznak Putyinra hivatkoza megtagadta a működést egy szoftver. Ez történt? Ez. Akkor működne a valóságban? Működne.
Tehát megint kitértél a válaszadás elől, mert pontosan tudod, hogy akkora ordenáré kettős mércével méred az orosz átlagembereket ért inzultusokat, hogy arra nincs szó.

simán kiemelem azokat innentől tőled amik jellemzik az itteni tevékenységed

Már megint kezded ezt a gusztustalan, aljas hazudozást? Már a múltkor is akkorát égtél vele, mint egy napkohó. Nem volt elég?

Mint például ebben a "másik kezdte" (ez persze szinte soha nem igaz, mivel a nicked alatt keletkező anyagok nagyon régen személyeskedőek és semmitmondóak).

Ez is vegytiszta hazugság. Nem én szoktam kezdeni a személyeskedést, hanem ti, amikor az "érveitek" elfogynak. Ismét felkínálom az összes posztom gyűjteményét analízisre, hogy igazolhasd, hogy én csak semmitmondó személyeskedéseket posztolok ide. Fogadjunk megint ugyanaz a bullshit lesz a válasz mint a múltkor. Nehéz lesz megmagyarázni ezt a hazugságot, amikor csak az elmúlt 10 napban, vagy 3 szakmai blogposztot küldtem be...

Hint a "8/3" nem mondat hanem szeméthalmaz.

Nem, a 8/3 az az, amivel titeket egyetlen szóval végképp meg lehet semmisíteni a kontextustól függetlenül és semmit nem tehettek ellene, mert igaz. Elég volt belőletek. Ezt jelzi az, hogy a 8/3 egyáltalán megtörténhetett.