( Dolphy | 2022. 05. 19., cs – 12:56 )

Szerkesztve: 2022. 05. 19., cs – 12:58

Az a baj ezekkel a KariGeri-fele fejlesztesekkel, hogy szep es jo nameg nagyon zold otletek, csak nincsenek megteremtve hozza az alapok. Nem lett semmivel sem kisebb az autoforgalom a varosban az elmult 3 evben, akkor megis mi alapja van a rendelkezesre allo infrastruktura csokkentesenek?

Oda lett hanyva a koruti bringasav is, hogy alljon csak es pofogjon meg tobb auto a dugoban. Buszsav bebaszva az Erzsebet ter kozepebe, szokoevente elhuz egy busz, az autosok pedig 0-24-ben kaoszt okoznak, mert perceken keresztul nem lehet athaladni a keresztezodesen. 

Nem tartom celrevezetonek azt a megkozelitest, hogy szopassunk keresztbe egy tarsadalmi csoportot, jelen esetben az autosokat es majd ok megoldjak, hogy kevesebb legyen az auto.

Hol van a beigert dugodij pl.? Mi a faszra varunk meg vele?

Mert ez igy csak reszelese a fingnak, ami amugy kulkeruletben elve kb leszarom kategoria, de most mar az a lehetoseg is elveszni latszik, hogy egy kevesbe forgalmas oraban gyorsan beugorjak (1-1,5 ora) valamiert a varosba kocsival. Nem BKV-val, mert hozni-vinni kell valamit rendszerint.

Nem oldasz meg semmit Geri, az a baj.

Ettol fuggetlenul az utolsora szavaztam, mert nice-to-have.