( Dhat | 2022. 04. 29., p – 17:22 )

Bocs, ha megbántottam a hópehely fehér lelkedet, de az van. Lopnak, csalnak és zsarolhatók a bizottság egyes tagjai élükön az elnökkel és az eü biztos macával akinek a számláján csakúgy termett 4 millió EUR. És leyennek is a 10 millió EUR-s hadügyminiszterként elkövetett csalásáról is hallgat mindenki! Persze nem kell ezeket trógernek hívni! De hát ha azok akkor mégsem hívhatom őket másképpen.

Éppen most szarakodnak Magyarországgal, mert rubellel fizet a gázért az oroszoknak! A gáztározóink üresek! Miért akarhatja valaki egy egész ország bukását? Csak nem politikai okból? És ezt hogyan minősíted?

Azt hogyan minősíted, hogy a háború miatt az EU 5 embergós csomagot hozott, a külföldi országok lefoglalják orosz magánszemélyek vagyonát, és belerúgnak az orosz sportolókba, zeneszerzőkbe csak éppen abba az aberrált orosz rendezőbe nem aki Csajkovszkij feleségéről rendez aberrált filmet, mert ugye akkor már nem baj ha orosz, ha teljesen aberrált. Szóval miközben minden nem aberrált emberbe belerúgnak és az EU-ban is háborús helyzetet hoznak létre, aközben amikor az oroszok a rubeles fizetés elmaradása miatt elzárják a gázt a lengyelektől és a bolgároktól, akkor leyen husibogár kikelve toporzékol, hogy az oroszok ezt nem tehetik meg! Szerinted ennek a nőnek, mint bizottsági elnöknek mennyi realitásérzéke van? Vagy azért teszi amit tesz, mert zsarolják és megmondják neki, hogyan tudja az EU-t megnyomorítani. Hol a realitás és a valóságérzékelés?

Egyszóval a fentiek szerint tartom a kontraszelektált barom, tróger kategóriát.

ott az EU krémje: https://youtu.be/H31aRC3eOOI