( gergov | 2022. 04. 24., v – 14:06 )

"a NATO támaszpontokról az USA teszi, s akkor máris nem a NATO támad"

Ajjajj, mi a helyzet az oroszokkal szinten szomszedos NATO tagallamokkal? Biztonsagi okokbol azokat is le kell rohanni? Hat a finnekkel, svedekkel? Mi lesz, ha belepnek?

"homokszem került Ukrajna nyugati érdekszférába vonásának gépezetébe"

Amugy a magyar OGY valasztasok korul is birom, hogy mindket fo oldal szerint a masik felet a hatterbol megvezeti valaki es idegen erdekeket kepvisel. Az esetleg nem lehetseges, hogy az ukranok ugy maguktol meguntak az oroszbarat vezetest, es meg kivantak szabadulni tole? Biztos vagyok benne, hogy letezik egy eleg nepes tabor, aki az akkori esemenyeket Moszkva seggenek nyalasakent ertekelte, es az akkori vezetest hazaarulonak tekintve elkuldte oda, ahova szerinte valo. Na ez az, ami nem tetszett az oroszoknak, es beavatkoztak a szakadar regiok batoritasaval, ellatasaval, kis zold emberkekkel. (Ezt mashol, maskepp is eljatszottak azota, lasd Feheroroszorszag.)

"Egy hazaáruló, USA érdekeket kiszolgáló hatalom lett az eredménye"

Amit a tobbseg valasztott. Ukrajna egy fuggetlen, szabad orszag, hagy dontsek mar el maguk, hogy mit akarnak.

"Zelenszkij vágóhídra kíséri az ukrán népet"

Szerinted mi lenne a helyes eljaras? Lemondani a vezetesnek es talcan atnyujtani az orszagot az agresszornak? Erre szinten csak annyit tudok mondani, bogy az ukranok tobbsege megadasparti lenni, mar megtortent volna.

Szerinted ha ez a haboru egy tiszta ukran vereseggel erne veget, azzal ujra beke lenne a tersegben? Vagy gerillahaboru, terrorakciok a megszallok ellen? Lenne kovetkezo lerohant orszag?