( RaptoR | 2022. 01. 27., cs – 09:49 )

Ha már így belementél a részletekbe, akkor kifejtenéd azt is, hogy mi is a konkrét problémád a fenti mondatommal? Másképp mondva arról szól, hogy a tisztelt választópolgár pártállástól függetlenül ne veszítse el a kritikus hozzáállását.

Nehéz visszafejteni, hogy miket gondolsz az MTA-ról, de nem sok köze lehet a valósághoz. 4 akadémikust ismerek személyesen, ők valóban képviselik hivatalosan is a szervezetet, biztosra mondom, hogy semmi bajuk nem lenne a fenti mondatommal. Illetve mint korábban már írtam egyszer: ez egy random fórum flame kategóriája, itt mindenki saját magát képviseli nem az aktuális vagy korábbi munkahelyét/egyetemét/középiskoláját/stb. Sőt, a fórumozók 99.9%-ról azt se lehet tudni, hogy hol dolgozik és milyen a végzettsége. Úgy alakult, hogy rólam ez kiderült, azóta mindig megtalálsz vele. Elég unalmas már.

Az egyébként megvan, hogy pl. Palkovics is rendes tagja az MTA-nak? Azzal nincs bajod, hogy amikor hazudik, mint a vízfolyás, akkor ezzel lejáratja egyben az MTA-t, a kormányt és az "értelmiséget" is? Ő nem a HUP-on kommentál.